sexualinis iskripimas

sexualinis iskripimas

Turejau viena pazystama biseksualu vaikina. Pradziai to nezinojau, nbet veliau kai suzinojau musu santykiai nutruko(tik negalvokite nieko blogo as normalus Šypsena)jis tikras iskrypelis po to man pasirode nezinau kaip ten kiti save pateikia. Na zodziu nesikisu as i ju gyvenima ir nenoriu tureti su tuom jokiu reikalu.Zodziu ta tema as neutralus

yra gejai ir yra pid…ai. Turiu daug pazhystamu kurie yra gejai. Ir galiu pasakyt kad gejai vieni fainesniu zhmoniu pasaulyje, nei jie agresyvus nei ka, o labai draugishki ir geranorishki. Jei jie mato vyra-negeju, jie su juo elgias taip kad neizheistu taves. O pid…ai tai nervuoja tik ir zhiuri kaip ka pakabint, kaip tik babkiu su savo shikna uzhsidirbt.
O tie kurie sako kad gejus shaudyt reikia rodo tik savo neishprusima ir siaura (ribojasi tik savo kaimu) pasaulezhiura …
Ishpradzhiu pazhinkit zhmogu o paskui sakykit ar jis blogas ar geras …
Man pvz nepatinka urlaganai, bet ash nerekiu kad reikia juos shaudyt ir pan., tegu gyvena. Ash nelendu prie ju, jie prie manes, va i viskas …

nu ko jus cia dabar prie tu geju kabinejatesPiktas nieko jie blogo nedaro…gyvena savo gyvenima i viskas…kam juos saudyti…dar po to sugalvos visus heteroseksualus iszudytCha cha

commo rašė:

ir savo vaiku turiu…ir jau senai, o jie ne taps tokiais,kadangi as aukleju normaliai.

Linkiu, kad nenustebtum Aš nekaltas

Su tokia roza tik onanizmu uzsiimineti. netiktum nei Moteris, nei Vyras
JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Nieko bloga negalvoju. taip, turiu.

BBD, bet uzknisa kad gejai taip jau afisuoja savo orientacija ir visiems sako va mus diskriminuoja…man jie ne maiso,bet ir pagarbos jiems nejauciu

Šaudyt ir kastruoti reikia Blogai PEDOFILUS Veee… O gėjai nepiktybški, jei nepradės klonuotis ir taip išnyks…Cha chaGirtas

Žodis "gay" yra trumpinys iš frazės "good as you", t.y. tipa jie yra tokie patys kaip ir kiti žmonės. Tačiau mane vis dažniau užknisa tai, kad homoseksualai kaip tik atvirkščiai bando pabrėžti savo išskirtinumą, man tie jų festivaliai ir karnavalai, kur vyrai kaip moterys apsirengę ir t.t. ir pan. yra šlykštu, netgi pasakyčiau koktu, jei jau jie nori būti tokie kaip ir visi, tai lai taip ir elgiasi. Čia jau gaunasi atvirkščiai, homoseksualai diskriminuoja heteroseksualus, o ant kiekvieno kampo rėkauti koks tu esi tolerantiškas homikų atžvilgiu reikia tik po to kai tą savo toleranciją turi kuo pagrįsti, o ne vien tuo, kad "laikraščiai taip rašo". Prieš juos aš neturiu nieko prieš, tik lai jie elgiasi kaip žmonės. HAU Cha cha

ja. ir as taip manauLaimingas

Su iskrypeliais nedraugauju ir stengiuosi nebendraut. Mano isitikinimu jiems reiktu apriboti kaikurias visuomenines teises, kadangi jie nera pilnaverciai visuomenes nariai.

neturiu nieko pries gejus,kaip ir pries lesbietes.jie nei man trukdo nei ka-jie juk irgi zmones,siek tiek kitokie bet ypatingi ir faini zmogai.
turiu ne viena drauga geju ir tikrai su jais labai jau linksma,na ypac su tais,kurie nekompleksuoja,kad jie yra kazkiek kitokia,bet taip pat ZMONES!

As nieko pries juos neturiu.Draugu ju tarpe taip pat neturiuNe

Toleruoju ir gėjus ir lesbietes… Nieko tame blogo nematau, savrbu, akd jie prie mnaęs nelįstų, o aš prie jų nelįsiu…

Man netrukdo.

Stebina mane, ant kiek dar lietuvoj daug siauro/riboto mastymo zmoniu (kas durniausia, kad jie patys to nesupranta ir nesupras…). As pats tikrai neesu gejus, bet pries juos neturiu nieko. Kuo jie kitokie?? Iskrypimas? Paaiskinkit man visu pirma kas yra iskrypimas?? Tai tik kazkieno sugalvota savoka, elgesiui, kuris neatitinka tavo pasauleziuros, apibudinti, ir nieko daugiau. (kazkas buciuotis gali but iskrypimas…)
Visi tie riboti asilai, pasidomekit bent kiek, kodel vienas zmogus buna toks, o ne kitoks. Seksualine orientacija yra apsprendziama dar negimus, tie kas cia raso, kad tampama… tai absurdas is vis. Buna tam tikros genu mutacijos, kurios sukelia elgesio sutrikimus ir pan… Tai galima pavadint vienu is ju.

man netrukdo… Nekaltas

nehuja tai nesexualinis ishkrypimas. turiu draugeli bendraudavom, gerdavom, rukydawomMirktGirtas kaip sakant dedawom atarvatsa. veliau jis man pasake kad yra gejus Apakęs o as pasakiau Big Deal!! kaip buwo normalus ciuvakas taip ir likoTaip

turiu gal ne tai kad draugu, bet pazhystamu geju. ir man kazhkaip giliai px - jei jiems taip gerai, tai man dar geriaui Cha cha