sex viduri miesto!

sex viduri miesto!

cia reikia tureti nemazai drasos!idomu ar lietuviai yra drasus tam reikaliukui?Šypsena

O tu manai sexas buna tik vienkiemiuose? Mirkt Jei zinotum, kiek personu kasdien uzsiimineja sexu ivairiose patalpose, esanciose vidury miesto… Mirkt

Gal vasaros palauk, ir prizadek kad tiems kas tai padarys duosi koki priza, patikek manim kas ten desis…

mda…Aš nekaltas Aš nekaltas

as nekalbu apie patalpas esancias viduri miesto!sex nepatalpose!Šypsena

Aha… Ant stogo… Gerai Taip

Ui… kiekviena diena gali pamatyti, kaip miesto centre (ir kitur) keliu
policininkai apturi sexa su vairuotojais… Mirkt Cha chaCha chaCha chaCha cha

aisku,kai aplink ta stoga stovi penki devynauksciai!Taip

masina tamsintais langais,tik amortikai viska isduoda!Šypsena

reik sportinę važiuoklę turėti… Aš nekaltas

judesiai per galingi yra!niex nelaiko!Šypsena

Apakęs Cha cha

Nu nebent sumest tokią kaip mačiau ralyje škoda padaryta - su broliu ant kapoto atsirėmė - jokios reakcijos Cha cha - vat tokia susimesk - tik kažin ar malonumas bus Cha cha

Beje, tamsinti langu siam reikalui tikrai nereikia: vis tiek aklinai uzrasoja… Mirkt

uzrasoja,bet su kokia koja brukst ir viskas!Šypsena

Jo vidury miesto ir dar prie policijos komisariato .O ka? Nu tikrai neturit ka veikti, kad tokius klausimus uzdavinejat. Ar patiems fantazijos neuztenkaMirktMirktMirkt

ka vadini seksu? pabegima uz kampo ir pasidarbavima desineCha cha tai tikrai ne saxNeCha chaCha cha

nu jeigu tu taip darbuojes,tai nereiskia kad kiti taip daro!Ne

VENTOS KAIME KAS VAKARA VYKSTA SEKSO ORGIJOS CENTRE IR NETGI ANT SNIEGO PLIKOM RUROM, ESU NUFILMAVES GALIU ATSIUSTI VIDEO JUOSTA. I6LAIDOS I6 TAVO PUSES.Baisu

Aga aga … seksas vidury miesto … prisigrudusiam zhmoniu vieshajam transporte … oij ten dar ir malonuma patirsi ish visu pusiu Cha cha Cha cha Cha cha

Mirkt