***---***--- Sex Klubas ---***---*** Organizuojamos Orgijos

— Sex Klubas — Organizuojamos Orgijos

kornholio rašė:

sex club labai vylioja bet dar nuejus kokia liga stotine gali pasigautCha cha bet jei taip xarosh viskas tai man atrodo apsilankyciau ir antra karta jei for freeeeeeeCha cha

Ligu greiciau pasigausi susimetes su skersgatviu mergina Liežuvis, o ne klube , kur ne tik gera, atpalaiduojanti aplinka,bet ir mergytes neprastesnes…Cha cha

Gerai ash sutinku su tavim ash jam ***y i burna Šypsena

mantykius rašė:

Teisa,o savaitgali organizuojamas … kas ? Zladeika padek Šypsena

NU galimas pradziai slapiu vyru sou Cha cha Cha cha Cha cha, po to merginu prisijungima…Hmmm…

gerai Zladeika tau gelele Gėlės, kad vaza nebutu tushchia Šypsena Matau, kad gimtadienis tavo buvo, negrazhu butu nepasveikinti komandos Šypsena Tad linkiu tau ko tavo shirdis tik trokshta ir siunchiu tau Dovana Gėlės Gėlės Gėlės
Ir dar uzh tave ishgersiu Taurė ir tau Taurė

mantykius rašė:

gerai Zladeika tau gelele Gėlės, kad vaza nebutu tushchia Šypsena Matau, kad gimtadienis tavo buvo, negrazhu butu nepasveikinti komandos Šypsena Tad linkiu tau ko tavo shirdis tik trokshta ir siunchiu tau Dovana Gėlės Gėlės Gėlės
Ir dar uzh tave ishgersiu Taurė ir tau Taurė

aciu aciu Bučkis…Jo 21 man sukakojo…O geleles jau nuvyto…Šypsena Šypsena Šypsena

ZLADEIKA ? Ash trumpam turiu tave palikti viena Šypsena man truputi reikia iki banko nuvazhiuoti duokle sumoket valstybei. Pabuk chia iki pietu Šypsena labai tau achiu Šypsena

Alio meiluchiai ka reikes papigiai viska paleist Šypsena ? Musu damos ir vyrai nerimauja Šypsena

klausykit , vaikine, nors jus ir labai zavus, prasom nesikabineti , as siaip darbo vietoje Cha cha Cha cha Cha cha.O ir mantykius tuoj gris…Liežuvis Pilna gi cia visokiu "gyvateliu"…ir be manes(pacios zaviausios) Liežuvis

mantykius rašė:

Sveiki, Sveiki visi Šypsena Mes su savo partnere Zladeika Šypsena Skelbiam nauja diena Šypsena Norim visus pasveikinti sulaukus dar vieno pirmadienio ryto, nors jis ir nelabai grazhus Šypsena Linkime jums gerai praleisti laika "SEX KLUBE" ir pailinksminti Šypsena

Nebloga vaidmeni turiu Šypsena Šypsena Šypsena…Taip iseina, kad esu Mantykiaus partnere visoses srityse Mirkt…Taip kad vyruciams nepasiseke, as jau kaip ir uzimta…Nors galiu ir neatsispirti kokiai nors zaviai butybei Šypsena

Zladeika tu negali taip sakyti, kad neatsispirsi zhaviai butybei, nes dar manes nemachius Šypsena

Beja gal nori Zladeika ishgert su partneriu prie baro Šypsena Vaishinu ash Taurė Prashau paimk Gėlės

mantykius rašė:

Zladeika tu negali taip sakyti, kad neatsispirsi zhaviai butybei, nes dar manes nemachius Šypsena

Aga tavo tiesa…paskubejau as cia su savo liezuviu Liežuvis Šypsena Šypsena

mantykius rašė:

Beja gal nori Zladeika ishgert su partneriu prie baro Šypsena Vaishinu ash Taurė Prashau paimk Gėlės

Cia tikiuosi sampanas, nes ka ka , o jau jo negaleciau atsisakyti Šypsena)…
Beje, ko cia taip tylu? O kur DJ?

Gerai ten tikrai shampanas Šypsena Bet Dj kur dingo tai nezhinau. Gal tu gali nauja surast Šypsena Atsidekosiu Šypsena

Alio, Kur jus visi Šypsena Ar niekas nenori pasilinksminti ?

mantykius rašė:

Alio, Kur jus visi Šypsena Ar niekas nenori pasilinksminti ?

Aha, kazkiap keista man kad cia mes kaip ir dviese Liūdna…Kaska reik sumastyt…Šypsena Šypsena Šypsena tipo "Organizuojama orgija", dalyviu registracija nuo 10.55val siandien Šypsena Šypsena Šypsena

mantykius rašė:

Negi tik dviese turesime "Orgijuotis" Šypsena

Šypsena Šypsena Šypsena Niuz , nezinau kaip cia dabar bus …Šypsena Šypsena Šypsena

mantykius rašė:

Oooo ash tai irgi gal ne vietoj ir pasakiau Šypsena Šypsena Cha cha Imk ishgerk kad lengviau butu Taurė

Šypsena Šypsena Šypsena Okiz,buna ir baisiau …man 2-guba prasom

sleida rašė:

As atejau su didziuliu noru istvirkauti, o cia nieko nera, tik du kazkokie nusigereLiūdna

Mantykius ir zladeika… …zzz…ZZZZZZZZZZZ…zzz…zzzzzzzzzzz…ZZZZZZZZzzzzzzzzzzz…ZZZZZZZZZZZZ…zzzzzzzz, nes per daug Alus ir Taurė ir laukimo chebros …