sesiu zmoniu vaziavimas masinoj

sesiu zmoniu vaziavimas masinoj

kokios gali buti baudos taikomos jei lengvam auto vesiu 5 zmones be vairuotojo? gale irengti 3 saugos dirzai, o jei tarkim suses 4 zmones i gala, gali policija stabdyt ir bausti? kokio dydzio ta bauda? gal kas nors esat susidures su tokia situacija? http://www.eismas.lt/main/default.asp?action=rl&topic=71 cia nieko nerasoma apie vezima daugiau zmoniu nei yra dirzu, nebent 134 straipsnis gali buti pritaikytas, tai kaip ten yra is tikruju?

o kas bus jeigu pase nurodyta 5 vietos bet dirzu tik 4 yra ???

tai turbut bauda kad dirzo neprisiseges ? ;]]

bet gamintojas jo ir neydejo :]

dabar gerai neatsimenu nes buvau labai susinervines kai butent uz tai mane pakirto bet atrodo kad kazkur apie 100-150 ejo kalba Liūdnas

Jo man irgi idomu. Pvz VAZ 21011 knyguteje parasyti 5 zmones, o gale tik du dirzai.

tiksliai neatsimenu, bet rodos, draugeliui 50Lt sake, bet paeme 20, nes gavo ishkvietima kad parduotuve vagia ir neturejo laiko deretis Cha cha
o del tu dirzu, taigi taisyklese pasakyta, kad jei gamintojas nenumate ten dirzo tai nieko tu ten neuzsisegsi ir baudos uz tai nera, o vat jeigu numatytas, bet nera va tada blogiau

tai geriausia senose volgose ir maskatuose, kur apskritai jokie dirzai nenumatyti Cha cha

shiaip zmogus paklause
…ar jau paklaust nebegalima???

Čia beveik į temą situacija.
Neseniai registravome UAZą, neatsimenu numerio, tas vadinamas "komandirskij", su brezentiniu tentu. Tai va, dėl patogumo buvome išėmę dvi galines sėdynes, tai niekaip nepavyko įrodyti, kad mašina septynvietė, kaip numatyta gamintojo, ir buvo užregistruota kaip penkiavietėApakęs. Kažin, jei autobuse palikčiau vieną vairuotojo vietą, gal galėčiau su "B" kategorija jį vairuoti?Juokiasi

na pas mane auto tai omega, ta senesne 89 metu, tech paso po ranka neturiu, bet ten 5 vietos turbut parasyta. bet reikes turbut rizikuoti, blemba negi viena zmogu su autiku paleisi prie ezeriuko vaziuoti

Mes su Volga 21 per sezono atidaryma gruto parke vazaivom 6Cha cha nes atsitiko panevezieciam nelaime, pries pat alytu uzkale volgos variklis, o kai mes veluojantis buvom tai padejom kolegomŠypsena nutempem volga i benzino kolonke ir pastatem, poto pradejom kraut daigtus - pas mus pilna bagazine ir pas juos. tai vos vos sutalpinom daigtusŠypsena prieki sedejo 2 nes sedynes naujoviskos idetos o gale 4 sedejomMirkt o kai uzsukom i parduotuve tai isvis tadaMirkt prie mentu buvom sustoja nieko nesake… volgoj dirzu nereik, nes nenumatyta… Šypsena)

[quote]tiksliai neatsimenu, bet rodos, draugeliui 50Lt sake, bet paeme 20, nes gavo ishkvietima kad parduotuve vagia ir neturejo laiko deretis
o del tu dirzu, taigi taisyklese pasakyta, kad jei gamintojas nenumate ten dirzo tai nieko tu ten neuzsisegsi ir baudos uz tai nera, o vat jeigu numatytas, bet nera va tada blogiau
[/quote]

O nuo kada keliu policija reaguoja i vagystes? nieka nebesuprantu…

O nuo kada keliu policija reaguoja i vagystes? nieka nebesuprantu…

[/quote]

tai kad nevien keliu policija stabdo jei ka

Nu dar to betruko, kad su dviraciai vazinejantys imtu stabdyti Baisu