Sesija :HHH
KV. mech
Nera HMO metodo, tai sunkiausios temos atkrenta
Daug nezinomu zodziu ir tiek
Bandzaitis?
cia dar nedaug klausimu, butu bent 60
o kas tie 60? elektros ir magnetizmo egzui buvo virs 100 sunkesniu ir 40 lengvesniu.
Visiems tu klausimu daug buna, nera cia kokia isimtis, man praktiskai visiem egzam po tiek
Visai mažai klausimų. Pas mus po 150 būna dažniausiai.
Serke , aga … Bandzaitis
… O kitiekms: ne i klausimu skaiciu cia demesi kreipti reikia, o i ju apimti !!! P.S. galiu jumi viena kalusima sugalvoti, kuris atstos visus 150 pagal savo apimti ir reikiamu ziniu bagazo panaudojima… to xXxMaNxXx : a galima biski placiau apie tavo ta HMO metoda … kam jis taikomas ? ka reiskia tas sutrumpinimas ?
kita semestra man tai bus o kaip jis desto?
ne taip ir baisu, kai mokaisi tą dalyką Klausimai gana siauri - pasidarei konspektuką ir pirmyn
Serke, patatimas i prieki- atsisvieti jo knyga… ir pradedi mokintis nuo pats pradzius … nes esu isitykines, kad i paskaitas tingesi vaikscioti(mumise is 50 zmoniu tik apie 10 vaiksciojo
… tai va, turek omeny. Ir jis viska desto is atmintis !!! Ateina prie lentos ir pasakoja, paiso formulykes !
aisku na i paskaitas as kaip ir netingiu vaiksciot. na ne naujiena, kad is galvos viska, Bucius irgi taip elgiasi
1/3 klausimu galeciau net nestudijavus tos kvantines mechanikos atsakyt
kuriuos?
XIIIiliuzija, na na, pashome nors viena . issamiau ie su visais paaiskinimais
Pvz Dirako lygti
o is kur tu ja zinai? maz pas Orlova buvo?
Is SHredingerio lygties ishsiveda reliatyvistine Dirako lygtis, iskaitomas daleles sukinys ir aisq ji truputi sudetingesne gaunas