Sesers bernas - kuilys !
Daba dauguma gyvena susimete. Bet kaip jaustis gyvenantiems kartu su tokiais susimeteliais artimiesiems? Su mumis gyvenantis sesers baxuras man atrodo kaip kuilys, bijantis atsakomybes ! Zodziu, as jauciu diskomforta, o jiem tas nesuprantama, jiems gerai, o kaip jauciasi aplinkiniai jiems nerupi
reik ir man pakurt tema, kazkaip susigundziau…
ne nu jus debilai vnz. nachrien cia fludinat
xe xe bet ir sumasto zmones susimesti i tevu namus - taip gudriai dar nesugalvojau
ixiau, sekmadieni grizta zmones is baznycios ispazine nuodemes ir toliau ramia sazine nusideda (floodina)
Floodas jega,zymiai idomiau skaitosi
ixius, cia tau panasu i flooda ? LTB, tai va matai buna ir taip… butas nemazas, is tevu yra tik motina, kazkam uz buta reik moket… *****a padetis. o gal kam atrodo normali? gal cia mano paziuros pasene?..
ir ne kitaip!
O kodėl jie kitur nesikrausto? O ant tėvų galvos užsilipę?
Bl. yra beveik tokia pat tema tik ten siostra del bratkes mergos verkia ka jus bl. cia durniais apsimetat tuoj ir as sukursiu temele, jei visi tai vis…
mano drauge taip atsikrausto pas drauga i namus, gyvens kartu su jo tevais, bet tik iki tol, kol susiras normalu buta
Ixius, nespresk apie kitus pagal save
Ixiau tu kada nors patenkintas buni?
jau nusprendziau
beveik visada
Kas yra normalus butas? Gyvenk bet kur,kol rasi tą “normalų”,o ne tėvams ant sprando…
Aš Tau atsakysiu-nebūna…
ir ash taip pamaniau gera ideja o tai ash vis pergyvenu kur gi mes gyvensim su maziuku nuo rudens