Serious Sam HD

Serious Sam HD

Gerai

Hehe, paleido Croteam ar kaip ten jie i aplinka reklamike su Serious Sam HD. Tipo zada isleisti perkoduota zaidima greitai ar kazkas panashaus Šypsenaman kazkaip net keista kad serious sam 1st encounter atrode taip baisiai Cha chaatsimenu graziai visai buvo ant 200MX videskes Cha cha ar kokia ten buvo Cha chabrightsideofnews.com/news/2009/8/27/serious-sam-hd-advertis ement-is-seriously-awesome.aspx

reklamike zjbs Cha chayoutube.com/watch?v=G_67JUl5q9U

Man tai čia vienas iš blogiausių žaidimų kada nors sukurtų Cha cha

Tolko iš to ne per daugiausiai, nebent nemokamas žaidimas. Nors tokiems dalykams būna patch… SS FE ir SS SE ir dar dabar guli mano HDD, kartais pažaidžiu. Šypsena SS2 buvo gaidys kaip reta… Girdėjau gandų, kad jau seniai kuriamas SS3.

muziqas, tad amonitoriu rezoliucijos buvo kitos tai ir atrode normaliai Šypsena

Pažiūrėjau youtube, grafikonas… Niam niam Apkabinimas Girtas

bet tai velnias, kiek pamenu, jis ir atrodydavo kaip apatiniame screene Šypsena na lauksim, vienas pirmuju mano zaidimu buvo Šypsena

Tai pabandyk ir dabar pažaisti, ten iš tiesų nėra tokia žiauri grafika, kaip vaizduojama viršutiniame paveiksliukį. Mirkt Na aišku, jei rez 320x240 ir viskas ant low, tai daro savo… Šypsena

hmmz, rimtai atrodo kad vaizdas buvo kaip apatiniame screene, bet nepasakyciau kad ir labai ispudinga. na pabandysim, pamatysim Šypsena

Bollocks…image.com.com/gamespot/images/screenshots/gs/action/seriou ssam/ serioussam_screen006.jpgO žaidimas, tai nieko toks buvo - mindless shooting… ŠypsenaSukosi taipogi ant GF MX200 (iki šiol gyva).

skotai, rezoliucija buvo 768 Šypsena tai reiskia hd Liežuvis Cha cha

Kada 2000 buvo hd rezoliucijos ant moniku? Cha chaJei nesupratai pakartosiu. Zaidimas taip baisiai atrodo tik del to, kad anu laiku zaidimas paleistas ant hd moniko. Sumazink rezoliucija iki anu laiku ir viskas atrodys normaliai. Ta patvirtina simero numestas linkas i foto.

tai kad simero fotkeje zaidimo rezoliucija didesne

800x600 didesne uz HD? Cha cha

mle nesupratai mnau tamsta kazko. HD rezioliucija ir yra rezoliucija auksciau 720p. Kadangi mano crt monikas turejo 1024x768, tai jau ji galima vadinti hd Mirktas zaidimo grafika nesiskundziau tais laikais, kaip minejau ant tokios rezoliucijos jis atrode tikrai ne taip pikseliuotai, kaip sioje fotkeje Šypsena tad man mazinti rezoliucijos kaip ir nereiktu Šypsena zaidimas atrode taip kaip simeras numete linka Šypsena

Teoriskai hd, bet praktiskai tai nifiga. Vnz neausines burnos uzsimesk dabar ta pati geima ant savo widescreeno ir pamatysi tuos kvadratukus Mirkt

Serious Sam HD labiau tiktų vadinti - Serious Sam Full HD. Cha chaO tarp kitko čia ir yra skirtumas… Kietas

unreal geimas. ypach tinka reakcijai miklinti.