Serialai
ar nemanote, kad serialai yra tikras S***S!!! tajgi tai tik laiko svaistymas kvailiems pezelams!!!
Su zodziu pezalas tu cia atsargiau,nes pas mus Bangoj vienas gerbiamas pilietis tuo vardu vadinamas
paziuresiu ka tu veiksi kai pensininke busi
teisybe
nekenciu serialu
paziurek i Latonios zinuteir isidemek tuos zodzius
tada jau bus galima pokalbiu svetainese sedeti ir plepet su bendraamziais apie ligas, anukus, kaimynus etc
Arba bendrauti su jaunimu ir aiskinti jiems gyvenimo prasme
mokyti juos, patarti sunkiose situacijose, uzjausti
SauNuoLikE rašė:
ar nemanote, kad serialai yra tikras S***S!!! tajgi tai tik laiko svaistymas kvailiems pezelams!!!![]()
![]()
![]()
Serialu neziuriu, bet ir nesakau, kad tie, kurie ziuri, yra nukvaise
TV yra laiko svaistymas
Chiortik rašė:
Arba bendrauti su jaunimu ir aiskinti jiems gyvenimo prasme
mokyti juos, patarti sunkiose situacijose, uzjausti
dabar jau jauchiu kad kvepia moralais
kazhkaip ash ju nezhiuriu ir man jie netrugdo…
SauNuoLikE rašė:
ar nemanote, kad serialai yra tikras S***S!!! tajgi tai tik laiko svaistymas kvailiems pezelams!!!![]()
![]()
![]()
Aha,pezliukams…
SauNuoLikE rašė:
![]()
![]()
jeigu jie tave taip nervina, tai neziurek ir nemaisys o tie kurie ziuri, jeigu nori, tai tegu, man negaila
O as kai busiu pencininke, tai …
dar NESUPLANAVAU KA VAIKSIU!!!
man patinka serialai apie jaunimabet apie ten wisokius chose ignasijus ir panasiai nepatinka,bet man jie wisai nemaiso
SauNuoLikE rašė:
![]()
![]()
O tai "Sopranu"tipo irgi neziurejai?normalius serialus ne laiko svaistymas ziuret
Ivule rašė:
Su zodziu pezalas tu cia atsargiau,nes pas mus Bangoj vienas gerbiamas pilietis tuo vardu vadinamas
aciu tau Ivule uz uztarima…
nu bet serialai kai kurie tai tikrai kad s…, bet yra ir geru, ypac tie su papingom mergom
Pezalas rašė:
Ivule rašė:
aciu tau Ivule uz uztarima
…
nu bet serialai kai kurie tai tikrai kad s…, bet yra ir geru, ypac tie su papingom mergom
o kurie cia tokie?"Gelbetojai"?