Senoviškos monetos

Senoviškos monetos

Turiu 1876 m. 10 pfenningių monetą. Gal kas žinot kokia galėtų būti apytikslė jos vertė? Ar ji išvis vertinga?Nekaltas

Nupirksiu

verte apie 10 pfeningiu TaipCha cha

Nunesk i antikvara pasakys…bet nemanau kad labai vertinga…P.S cia tik mano nuomoneTaipCha cha

nori parduoti? as nepardavineciau Ne juk antikvariatas! Cha cha jei labai jau norisi parduot, tai turbut antikv. parduotuvese yra kokie zmones ta ismanantys Laimingas

O ji ish kokio metalo? Shiaip tai ne tokia ji labai ir senovishka Nekaltas

tikrai neneshk parduoti Ne ishvis nesiskelbk kad turi,poto privatizuos Cha cha o shiaip smalsumas zhudo-ish kur gavai? Apakęs

Užmušė ką nors ir atėmė,ne kitaip - tokia vertybė!Apakęs

pac blogiausias atvejis? Cha cha

Tikrai nežadu parduotNe
Nebent po kokių 50 metųJuokiasi
Tada gal daugiau duosMirkt
Man tik šiaip smalsu pasidarė.

Tai, kad nežinauNustebęs Faktas, kad ne iš aukso…Nekaltas
Kai neturiu senesnės senoviška ir tokiaCha cha

Gerai, kad pasakei, būčiau nežinmojusCha cha Dabar reiks saugot kaip savo akįJuokiasi

Tėtis rado po seno vienuolyno grindimis.

[quote]Užmušė ką nors ir atėmė,ne kitaip - tokia vertybė!
[/quote]

Na, jauApakęs Man ir musę užmušt gaila.

Na, jauApakęs Man ir musę užmušt gaila.

[/quote]

Tai gal tavo tetis arheologas, tada tikriausiai nemazai tokiu dalyku (ne vien monetu)yra rades? O kur tas vienuolynas, galbut daugiau monetu bus ir jau ne 1976’u, bet is kokiu viduramziu Cha cha Nekaltas

pirk mane uz ja.

Tai, kad neNe Jie tiesiog dirbo tame vienuolyne (remontavo)Nekaltas
Beje, moneta 1876m.

Eik tu! Parsiduotum?
O ką man su tavim veikt reiktų? Gal tu ką nors GERO moki? Ar šiaip kuo ypatingas?Flirtas

pas mane yra 1 rublis 1854m su dvigalviu ereliu…man irgi idomu kiek uz tokia paimt galima??

net neisivaizduoju, bet jauciu kad ji nevertinga, nebent kokiam muziejui apsidziaugtu ja gave…