Senoviškos monetos
Turiu 1876 m. 10 pfenningių monetą. Gal kas žinot kokia galėtų būti apytikslė jos vertė? Ar ji išvis vertinga?
Nupirksiu
verte apie 10 pfeningiu
Nunesk i antikvara pasakys…bet nemanau kad labai vertinga…P.S cia tik mano nuomone
nori parduoti? as nepardavineciau juk antikvariatas!
jei labai jau norisi parduot, tai turbut antikv. parduotuvese yra kokie zmones ta ismanantys
O ji ish kokio metalo? Shiaip tai ne tokia ji labai ir senovishka
tikrai neneshk parduoti ishvis nesiskelbk kad turi,poto privatizuos
o shiaip smalsumas zhudo-ish kur gavai?
Užmušė ką nors ir atėmė,ne kitaip - tokia vertybė!
pac blogiausias atvejis?
Tikrai nežadu parduot
Nebent po kokių 50 metų
Tada gal daugiau duos
Man tik šiaip smalsu pasidarė.
Tai, kad nežinau Faktas, kad ne iš aukso…
Kai neturiu senesnės senoviška ir tokia
Gerai, kad pasakei, būčiau nežinmojus Dabar reiks saugot kaip savo akį
Tėtis rado po seno vienuolyno grindimis.
[quote]Užmušė ką nors ir atėmė,ne kitaip - tokia vertybė!
[/quote]
Na, jau Man ir musę užmušt gaila.
Na, jau Man ir musę užmušt gaila.
[/quote]
Tai gal tavo tetis arheologas, tada tikriausiai nemazai tokiu dalyku (ne vien monetu)yra rades? O kur tas vienuolynas, galbut daugiau monetu bus ir jau ne 1976’u, bet is kokiu viduramziu
pirk mane uz ja.
EgZistencija rašė:
Tai gal tavo tetis arheologas, tada tikriausiai nemazai tokiu dalyku (ne vien monetu)yra rades? O kur tas vienuolynas, galbut daugiau monetu bus ir jau ne 1976’u, bet is kokiu viduramziu![]()
Tai, kad ne Jie tiesiog dirbo tame vienuolyne (remontavo)
Beje, moneta 1876m.
LifeStyleSex rašė:
pirk mane uz ja.
Eik tu! Parsiduotum?
O ką man su tavim veikt reiktų? Gal tu ką nors GERO moki? Ar šiaip kuo ypatingas?
pas mane yra 1 rublis 1854m su dvigalviu ereliu…man irgi idomu kiek uz tokia paimt galima??
Eglee rašė:
Turiu 1876 m. 10 pfenningių monetą. Gal kas žinot kokia galėtų būti apytikslė jos vertė? Ar ji išvis vertinga?
net neisivaizduoju, bet jauciu kad ji nevertinga, nebent kokiam muziejui apsidziaugtu ja gave…