Senoles gimtadienis

Senoles gimtadienis

Apie portretus supratimo nedaug teturiu, tiesiog jais iki siol neuzsiminejau. Taip kad pati nelabai suprantu, ar cia slamstas ar puse bedos. Jei nepatingesit, pakritikuokit…

…man patinka senolė…bet nuotrauka padaryta baisiai…IMHO…prarasta puiki galimybė… Liūdnas…pasdomėk apie portretus literatūroj,čiupk aparatus…ir dumk pas senolę…jei tik inmanoma…a tai vėliau gailėsies…kaip aš…

Kodėl gimtadienis? Iš ko matosi?

fotošopo daug, bet darei ne tai, ką reikėjo Laimingasvisų pirma, kirpčiau nemažai dešinės - nors kiek pagerinčiau kompoziciją. galbūt reiktų vengti neaiškių objektų antram plane - jie čia tampa šiukšlėmis, imho Nekaltasai, visko tikrai nesurašysiu Nustebęs

ajo, praleidau, kad tai gimtadienis Nekaltasna taip, tuomet dar reikia ir gėles akcentuot kompoziciškai. dabar jos kažkur paskendusios…

Labai peršviesintas veidas. Kadras būtų neblogas, bet nusidirbai į blogąją pusę.

o man visai nieko Nekaltas

Aciu uz kritika! Kas del trukdanciu objektu antrame plane, tai aisku, kad jie gadina. Bet ka daryti, jei jie tiesiog yra? Juk nepradesiu senutes stumdyti, ieskodama tinkamo fono. Ne astuoniolikine… Istrinti? O gimtadienis todel, kad gimtadienis buvo. O siaip jeigu tvirtinat, kad nusidirbau, matyt taip ir yra. Patikesiu…

Kas dėl fono - fotografuok normaliu aparatu, o ne kamera, ir fona galėsi “išplauti”

Kazkoks labai jau nuobodus gimtadienis pas ta senole.

su shviesom kazhkokia ishmata gavosi