Seniena :]

Seniena :]

Pats nzn kaip buvau prazioplines toki zaidima Šypsena ten nemazai slyksciu dalyku, nu tame tarpe ir durys… ee Nekaltas nu durys - zopa Cha cha

Rakc gerz Cha cha vamzdiniz

Čia Pray? Nekaltas

Kiek pamenu is demo, tai siuzetas… Be komentaru Juokiasi Juokiasi

Jo, Prey, apie siuzeta dar kol kas nieko blogo pasakyt negaliu Šypsena pradzia idomi ir tikrai nestandartine Šypsena

Gan nieko tokia šaudyklė. Man patiko. Varikliukas irgi įdomus.

Nieko šitas, laukiam antro.

Man patink kad nestandartas, originalus, nemazai paprastu smulkmenu Gerai nors ir ne sedevras, bet demesio tikrai vertas (bent kol kas Nekaltas) lauksiu ir 2 dalies Taip

baisus? bandyciau, bet as toks biski nestabilios psichikos Labas

Nebaisus.

Toks ten ir varikliukas… doom3 Cha chaO zaidimas neblogas. Neprailgstantis ir siaip visai idomus.

Nu baisus buvo pats pirmas Resident Evil, o is siu laiku nebent Fear Šypsena

Priklauso nuo žmogaus. Man pvz. F.E.A.R., lyginant su Doom 3 - visiškai nebaisus…O va kitų absoliučiai gali neveikt tie “in your face a.k.a. cheap” gąsdinimai… Sandman> tas pats, tik stipriai modifikuotas…

Patikslinsiu, kalbejau apie Fear 2, ans gerokai linksmesnis. Gazdina kai buna itampa ir kai to visiskai nesitiki (kaip Residente), arba kaip Fear pastovi itampa ir kai zinai kad JI kazkur aplinkui visa laika Cha cha Gerai

Simeras: Greiciau labiau optimizuotas. Šypsena Nes eina geriau nei D3:Resurrection of Evil.

Prey visai nieko. Ir nors praktiškai mirti neįmanoma, bet seivintis karts nuo karto patarčiau. Nes būna vietų (bent viena), kur reik į tinkamą praėjimą eit ir jei žemiau nušoksi tai jau viskas, pradėk iš naujo, išėjimo nerasi. Yra kelios vietos, kur išėjimo labaaai ilgai man teko ieškot. Net nežinau ar tai pliusas žaidimo, tokie galvosukiai. Bet užknisdavo Cha cha Ginklai įdomūs ir fizikos bajeriai Gerai Siužetas kaip siužetas, geresnis už Doomą Šypsena