Seniausias filmas kuri prisimeni?..

Seniausias filmas kuri prisimeni?..

Na va, man chia taip parupo, koks yra pats seniausias filmas kuri jus dar prisimenate? Gal ish gilios vaikystes ar ish zhalios jaunystes… Cha cha

Šuriko nuotykiai Cha cha

Ash tai nelabai ka prisimenu… Bet va lyg ir "Briliantine Ranka" senokas… Cha cha

Ash tai prisimenu DAUG filmu, nes labai megau vakarais "Video-kauka" ziureti, na pvz.: "Poltergeistas", "Labirintas"… Baisu
Tikrai smagus filmukai, o kai maza buvau dar ir bijojau labai… Cha cha

p.s. dabar ta pati "Labirinta" priesh kokia savaite ziurejau - nei baisus, nei kraupus, tik LABAI juokingas pasirode… ech… Nežinau

Italų "Aštuojkojis", bei "baubas". Šiuos filmus kaip atsimenu mačiau apie 1985-1986m.

hm… seniausias tai Dvylika kedziu Cha cha

"Baltaragio malunas" nors pirma kart ziuredama sunkiai supratau, bet dabar galiu ziuret n kartu Taip…Patinka

Carlio Caplino juodai balti filmai bei kitu to metu komiku filmai.
Multikas - Na, Palauk!

As irgi vaikystei ziuredavau Astuonkoji Korado Catanio ar kaip ten jisŠypsena"Sprut" rusiskai-filmas tiraiGerai
Noretusi paziureti nuo pat pradziu visas serijasTaipIr muzika tenaiGerai

Atrodo Astunkojai is antro auksto bei 4 tankistai ir suo Šypsena

filmai su charliu chiaplinu…

Be charlio chaplino, vienas senesniu, koki esu macius - 1931 m. begarsis - "Drakula" (su live atliekamu Ph. Glasso garso takeliu Gerai ).
O iš vaikystes senu filmu tai gal koks Tenkešas, Baubas ir kiti cia mineti Šypsena

prisimenu kai pati pirma karta ziurejau telika ir zliumbiau Juokiasi rode multika apie suniuka, kuri seimininkai isvijo is namu per lietu Žliumbia paskui ziuredavau keistuolio teatro spektaklius-filmus, irasytus i kasetes n kartu niekviena savaitgali Juokiasi

atuonkojis tai man nerealiai patiko Šypsena tik gaila buvo, kai susaude ji Liūdnas

su ciarli ciaplinu filmus rode per praeitu metu bangos gimtadieni Cha chaCha chaCha cha

o siaip maciau daugeli is cia isvardintu Šypsena

aš atsimenu savo pirmą siaubiaką, kurį žiūrėjau dar labai labai maža. Deja, neatsimenu pavadinimo, bet puikiai prisimenu to filmo epizodus, kai visai niekuo dėtas šeimas užpuldavo plėšrių varnų būriai, iškapodavo visiems akis, nusiaubdavo namus ir vienu žodžiu Apakęs Baisu Pavargęs, turbūt todėl dar ir dabar nemėgstų varnų Veee

Dvylika broliu juodvarniais pavirtusiu!.. Juokiasi

serialas labai geras ir kuri noreciau pamatyt again, tai "visos upes teka"Gerai

hitchkoko "Pauksciai"

"Fanfanas Tulpe" senasis Prancuzu pastatymas, dar nespalvotas, linksma ir nuotaikinga komedija! Cha cha Cha cha Cha cha