Seniausias filmas kuri prisimeni?..
Na va, man chia taip parupo, koks yra pats seniausias filmas kuri jus dar prisimenate? Gal ish gilios vaikystes ar ish zhalios jaunystes…
Šuriko nuotykiai
Ash tai nelabai ka prisimenu… Bet va lyg ir "Briliantine Ranka" senokas…
Ash tai prisimenu DAUG filmu, nes labai megau vakarais "Video-kauka" ziureti, na pvz.: "Poltergeistas", "Labirintas"…
Tikrai smagus filmukai, o kai maza buvau dar ir bijojau labai…
p.s. dabar ta pati "Labirinta" priesh kokia savaite ziurejau - nei baisus, nei kraupus, tik LABAI juokingas pasirode… ech…
Italų "Aštuojkojis", bei "baubas". Šiuos filmus kaip atsimenu mačiau apie 1985-1986m.
hm… seniausias tai Dvylika kedziu
"Baltaragio malunas" nors pirma kart ziuredama sunkiai supratau, bet dabar galiu ziuret n kartu …Patinka
Carlio Caplino juodai balti filmai bei kitu to metu komiku filmai.
Multikas - Na, Palauk!
As irgi vaikystei ziuredavau Astuonkoji Korado Catanio ar kaip ten jis"Sprut" rusiskai-filmas tirai
Noretusi paziureti nuo pat pradziu visas serijasIr muzika tenai
Atrodo Astunkojai is antro auksto bei 4 tankistai ir suo
filmai su charliu chiaplinu…
Be charlio chaplino, vienas senesniu, koki esu macius - 1931 m. begarsis - "Drakula" (su live atliekamu Ph. Glasso garso takeliu ).
O iš vaikystes senu filmu tai gal koks Tenkešas, Baubas ir kiti cia mineti
prisimenu kai pati pirma karta ziurejau telika ir zliumbiau rode multika apie suniuka, kuri seimininkai isvijo is namu per lietu
paskui ziuredavau keistuolio teatro spektaklius-filmus, irasytus i kasetes n kartu niekviena savaitgali
atuonkojis tai man nerealiai patiko tik gaila buvo, kai susaude ji
su ciarli ciaplinu filmus rode per praeitu metu bangos gimtadieni
o siaip maciau daugeli is cia isvardintu
aš atsimenu savo pirmą siaubiaką, kurį žiūrėjau dar labai labai maža. Deja, neatsimenu pavadinimo, bet puikiai prisimenu to filmo epizodus, kai visai niekuo dėtas šeimas užpuldavo plėšrių varnų būriai, iškapodavo visiems akis, nusiaubdavo namus ir vienu žodžiu
, turbūt todėl dar ir dabar nemėgstų varnų
Dvylika broliu juodvarniais pavirtusiu!..
serialas labai geras ir kuri noreciau pamatyt again, tai "visos upes teka"
hitchkoko "Pauksciai"
"Fanfanas Tulpe" senasis Prancuzu pastatymas, dar nespalvotas, linksma ir nuotaikinga komedija!