sendien.
Nevezis?
vooo blinn liuks…
šaunu
ne,as i nevezi nelendu nes zmoniu tai
a ne šapaliukai?
ne nevezis o dubysa- zinau i as pora tkiu viecikiu jau menesi saika ziobrius lupa, bet kazkaip nepavyksta dasigaut
Tris šapaliukai matosi…
2 ne. 3 taip.nes palikau,meskerelia.tai.ir nuejau,i kita vieta tolaiu ,ateinu uz kokio 30 min ir radau ji visa marmiske prarijas.ai niekaip neiskrapsciau nes iki siknos iryjas ,buvo ,kiti tai is vis mini sapaliukus ,trauke ,tai priaini kaip kimbasi ir pan,ir imeti atgal i eket juos kaip nemato ir nuaini
o dydys koks?- tie trys sapaliokai tai sakyciau mazoki, jei ten desineje vonios skyle lyginant… beje ziema ant ko juos gaudot, neteko pagaut, aisku ir nebandziau…
ant.raudonos,su baltu marmiskes ,juos ir labai daznas virpinimias nu mazoki ,bet kiek atgal paleidau ju.reiks kita kart nufilmuoti ,nes jauciu netikit
Tuoj idesiu lydekos foto ir parasysiu, kad buvau palikes skrituli nuo 12.31 d.
Pasiteisinimas del sapaliuko nerealus… Ir kas linksmiausia, moderatoriai ne tik neuzbanins, bet ir ispejimo neduos.
Vanagas vanagui akies nekerta.
lifebeginsat7ms , viskas tau negerai - matai tik juodas spalvas…
as .tau .bebairo , jie kaip uzeina .palik blalaika tai nerasi ,iritrauks,jai tau nebuvo taip tai nestumk as per juos 2 balalaikas.pra…ir kiek maciau kaip.taip buvo,o jai rimtesnis tai is vis sekundziu reikalas
.tai pasimokiau jau
Nu ką norit sakykit bet šapaliokus aš tirys įžiūriu, nuo tuo puskaršio į kairę… O šiaip tokei šapaliokai jei užtakai tia kimba kaip išprotėję ir priešinasi gerai, riekia atsargiai kad avižos nenukaltu, bent pas mane neideliam upelį smagu kai jie kimba, tik dedesnio nei 20cm neteko pagauti…
reikia turėt mocą ir stūmt nuo krūtinės, tada matysite spalvų daugiau…
del avizos tai taip ,nes kabliai acilenke,ar nutrauke ,visko su jais buna
Dzux, nepavydek, gal ir tu kada nors gyvent pradesi