Sendaikciu turgus
nu gal cia ne ir i sito forumo tema bet … Gal kas zinot kelintadieniais ir kur tiksliai Vilniuj vyksta senkdaiciu turgus ? Kazkada girdejau kad buna ant tauro kalno, sestadieniais, bet gal jau kas pasikeite ?
Nežinau
del tauro kalno nesu girdejusi, bet zinau,kad kalvarijose zmones nesa savo daiktus ir pardavineja
na siaip cia kalba butu apie antikvarinius daugiau daiktus o ne apie siaip visoki sud… kaip kad kalvariju turgui
nzn ar i tema, bet mano bendradarbis kaune prie turgelio nusipirko is bomzu tokia senoviska buhalterine skaiciavimo masinele “feliks” vadinasi (as tokia irgi turiu )prikolna tokia grynai antikvaras, nusiunte savo sunui i USA, tas ten dirba kazkokiu makleriu, tai amerikonai kai pamate
, sake sunkiai patikejo kad ten skaiciutuvas. p.s. pas mane ji irgi gerai isipaiso i interjera tox kontrastas geras stovi kompas nu siaip visokie paskutiniai technikos zodziai, o prie ju pst grazuolis senukas “feliksas” lyg pakyla is pelenu…
Ant Tauro kalno esu buves, ten visai nieko, bet žiemą nyku, o dabar po gaisro profsajungu tai net nmežinau. Šiaip galiu pasakyt kad ten ne fontanai, buna keli žmogeliukai su senais rakandais o šiaip didžioji dauguma kolekcionierių su visokiais medaliais, monetom, šaukštais ir t.t. tiksliai nežinau kada vyksta, bet man atrodo sekmadieniais iš ryto
o kur tiksliai ten buna? Ar paciuose rumuose ar kokiam kieme?
na dekui uz info reiks sestadieni nuvaziuoti paziuret