Senas geras komunikatorius:Nokia 9110i vs Ericsson r380 vs Motorola A008

Senas geras komunikatorius:Nokia 9110i vs Ericsson r380 vs Motorola A008

Sveiki, klausimeli zinantiems ir ismanantiems tureciau. Noriu isigyti sena gera laiko patikrinta komunikatoriu, ir klausimelis butu, kuri geriau pasirinkt, ar ericssona, ar nokia 9110, ar motorola? Noretusi isgirsti pagrystus argumentus. Is anxto aciu.

kaip sakant bandai paivairinti gsm klubo temu sarasa Juokiasitik galiu pasakyti kad sitie tavo komunikatoriai bus taip stipriai patikrinti laiko, kad tau nieko nesinores. be to pirkti rasi tikriausia tik sita nokia

o kiek tox antikwaras daba galetu kainuot? Nekaltas(nokia)

siaip turiu rades ericssona r380 - 200 lt, ir nokia uz 300 lt.

kodel paivairinti. Man tiesiog idomus tokie dalykai. kolekcionuoju exkliuzyvus.

ant eriko tu negalesi irasyt jokiu papildomu programu, javos jis irgi neturi. ant a008 yra pakankamai nemazai neblogu javiniu aplikaciju. nokia kiek zinau naudoja savo geos operacine sistema. na softo ant jos irgi turetu but bet imho 9110i perdidelis grabas ir labai jau pasenes, net viendaznis. nors turbut labiausiai aririnka “komunikatoriaus” vaidmeni. bet apskritai abejoju tokio pirkinio prasmingumu siais laikais…

Truputi per velai parasei pries savaite dar turejau ta ERICSSON R380s tai vos uz 70lt pardaviau. Buciau tau atidaves uz 50lt be pakrovejo.

Ajomajo kokia kaina susiradai Cha cha As tai tikrai nepirkciau.

nu jau… seniena. ikirsk nokia 9210i (as uz 320LT paemiau naudota) ir problemu nematysi! Šypsena p.s. gal kas nori keist i nokia 3650? Nekaltas

nu matai, as galeciau vazineti su nauju mersu,. bet man patinka seni. As galeciau vaiksciot su nauju Sony ericsson, bet man patinka seni. taip kad… Ka as padarysiu kad man patinka retro.

as irgi panasiai Šypsena nepasitikiu naujais telefonais - dabar turiu siemens sl45i ir nokia 9210i Communicator Šypsena

nu va, nors vienas mane suprantantis. Man visu telefonu etalonas yra ericsson t39m.