Sena meile nerudija
Aisku esu kaltas.Nesenai sutikau savo mokyklos laiku meile .Zodis po zodzio …hmmmm vyno lasas po laso ir net nepajutau kaip atsidurem mano bute…na toliau istorija tegu patyli.Tai kaip del tu senu meiliu…jusu jos surudyjo?Ar visgi ?
nerudyja net jei ir issiskyrei nevisai draugiskai, bet sugebejai issaugoti normalius santykius, tai kazka tam zmogui jauti daugiau nei kitiems. Juk neveltui buvai kadaise isiziurejes
Zinai dinges mielai as ta sena meile i metalo lauza atiduociau… Bet padla niekaip surudyt negali
… is tiesu meile anot A. Mamontovo niekur nedingsta ir niekur neiseina, ji visada salia… ir tie zmones kurie jau karta atsidure pas mus
tai kazkiek joje visada lieka… gerai tai ar ne sprendzia kiekvienas sau…
Zinai dinges mielai as ta sena meile i metalo lauza atiduociau… Bet padla niekaip surudyt negali
… is tiesu meile anot A. Mamontovo niekur nedingsta ir niekur neiseina, ji visada salia… ir tie zmones kurie jau karta atsidure pas mus
tai kazkiek joje visada lieka… gerai tai ar ne sprendzia kiekvienas sau…
Oi sorry uz trikartini atsaka
Jo,labai nerudija ir netgi gyvent trukdo.Buvau pries kelias dienas mieste,kur su savo mokyklos meile praleidau ko gero graziausias gyvenimo dienas.Dieve,kaip suspaude sirdi,fiziskai skausma pajutau.Ir taip pyktis sushoko ant salia esanciu vaiku,dabartinio draugo.Norejosi vieno- dar nors karta praleisti laika su meile,o visi kiti kad dingtu is akiracio.Dar dabar negaliu atsikvoseti,kaip skauda
Tik kitas klausimas- nezinau,ar nenusivilciau,gal viskas kitaip butu,gal sudauzyciau ta praeities vizija. Kaip tau,Dinges,ar nenusivylei,gal susitikimas po daugelio metu issklaide meiles rukus? Juk buna ir taip…
Nėr ty ko galan žiūrėt-reik priekin eit.
Nu rudija po bishki, bet labai jau letai. Du metai praejo o tos senos meiles dar daug nesurudijos like. Ir draugais likom ir susitinkam kartais kavos, ir kai jis shalia lyg ir atrodo kad jau surudijo, ale vat ishsiskiriam ir vel sugrizhta jis kartais i mano sapnus ir mano mintis. Net nauja meile dazhnai nepakankamai stiprus rudijimo skystis
jau seniai surudijo, ir ismesta metalo supirktuvei
rudyja, da i kaip…ne apie meila cia, Dinges, raiktu tau porinti, o isgerta alkoholio kieki, bei jo poveiki zmogaus emocinei busenai ir regejimui
o tu juk minejai, kad tavo akys dzidzeles dzidzeles
taip Larsen net ir nauja meile nesurudina…
Mano abi senos meiles taip ir nesurudyjo…Ale dabartiniam gyvenimui netrukdo
Nerudija. Uzsikonservavo. Dzekui dievuliui netenka susitikti, tai ir prisiminimai grazus , ir dabar gyvent netrukdo.
O kad kadai susitikus, gal ir visa anu laiku romantika subyretu. Tai ka tadu moteriskei daryti? Gi be svajoniu kaip be… nu, nezinau be ko
Kokia ten meile mokykline tai buvo tik vaiku zaidimai.neprasideciau, nes vis tiek nieko neiseitu
istekejusi, su vaikais neee, nu tu, Dinges, rimtai yzvergas didelemis akimis, hihihi
Nagi ir išlindo yla iš maišo- o aš galvojau kad tai eilinė jo avinų istorija.
Gerai, kad temų neleidžia trinti,o būtų kaip su tortu.
oi, neee, as tai nuo pirmos "meiles" dar ir dabar kosmarus sapnuoju. neduokdie, kad apsireikstu, daba girdejau kazkur ispanijos vynuogynuose sedi. fui, brr, blogi prisiminimai. seubas, kokia d.urna buvau zalioj jaunystej
2 dinges
o kas bus, jei vel netycia susitiksite, paskui vel ir vel???
Nieko nebus…nelauzysi gi kitu gyvenimo.Jei ir pamatysiu -apeisiu diiideliu ratu.
Bet tema tai ne apie mano kuklu asmeni.Kaip jums tos pirmos ,antros ,trecios ir t.t. meiles?