sena išmintė
likimo ironija. aš jau lygiai trys savaitės kaip nerūkau
(: viskas sukasi ir verčiasi, Artūrai. Manau, tu nedarai ir daugelio ir kitų dalykų, kuriuos darau aš. Šian Biržiškoj laikiau matieką - vėjas švilpė į lapą ! Kaip jūs ten mokėtės, tengi šaaalta :}
sena ismintis byloja, kad rukymas nera gud, gal truputi tik. va ir Grudas dainuoja rukymas rukymas zudo! Jus, kaip zymus zmogus, ka galetumet pasakyt apie visa sita situacija?;d o bet taciau deja beje tai gerai siaip viskas cia;]
Badkarmaguru, o tu tai kreizi man : D vėl nelabai ką čia supratau, nors nemanau, kad yra kažkokia loginė seka ! Grūdas man šlykštus, kartą su juo šokau padauginusi, atsimenu kaip baisiausią košmarą ! Rūkymas nėra gerai tiems, kurie žada ilgai gyventi arba neturi pinigų. Nesu priklausoma nuo rūkymo, man tai tiesiog malonus procesas, padeda atsipalaiduoti. Labai daug rūkymo pliusų žinau, gal kada surašysiu juos visus. Kiekvienas juk renkasi savo svaiginimosi įrankį ir savo nuodą.
nežinau apie kokius dalykus šneki, bet tikrai negaliu pasigirt blaiviu protu. pastaruosius keleta mėnesių ištikimiausi sąjungininkai man buvo kanapės ir alkoholis. diena iš dienos : ))
o as tai su britne zole rukiau ir jai galva tada nuskutau plikai. paskui su stefani nerealiam klubelY atarvalis pa polnaj pragrame
tik man senos išmintės neprimeni ;o
viskas kenkia.
o jau žvilgsnis. ok
nju, kątik man pasufleravo idėją apie šią foto - “paleistuve nasle, katik palaidojus savo pastaraji sutuoktini, zvalgosi nauju auku”. taip ir yra : D
dieve šventas, ką tu čia suki iš savęs atsisėdus?
Sigutul, kaip suprasti? aš nieko nesuku !
kur ta vargsa pakasei?
ir siaip, gal tiesiog juodoji nasle ?
; D galima ir taip. įmečiau į upę. tik tsss !
Ei, Beata, graži; *
As tai sakyciau paleistuve juodoji nasle
Oasis, pameni mūsų susitarimą dar? ;* RrarRrrar