Seksas

Seksas

Seksas. Nieko sau žodis! Ne, aš žinau, ką jis reiškia, bet va, žinau ką reiškia žodis "sinonimai". O sekas ir meile man - sinonimai. Tegu pabando kokia didžiapapė man sumoketi, pavyzdžiui, 300 litų, kad su ja pergulėčiau. Nieko sau! Aš - vyras, o man dar pinigus moka! Koks pažeminimas… Pasityčiojimas iš neabejotinos mano reputacijos.
Pirma - 300 litų ne pinigai, o ne už pinigus aš parsiduodu.
Antra - didžiapapės man apskritai nepatinka.
Trečia - Šiandien aš užimatas.
O ketvirta - nemėgstu, kai man perša savo nuomone (supraskite, nieko neperku iš reklamos agentų, nes vaikštau į firminę parduotuvę, kuri nežinau kur yra) nes esu įpratęs pats parduoti savąją. Nebutinai už pinigus… Bendrai, prie ko čia pinigai, kai kalbu apie seksą, kuris neparduodamas, nenuomojamas, neskolinamas…

nei pridesi nei atimsi…Gerai

TaipGerai

super

Briedas…Nekaltas

Tikrai ne pahmelnui skaityt Girtas

Tikriausiai labai pasitiki savo jėgomis? Kietas

na regis tu cia neduosi panai uz litus nes ji per mazai siulo, turi per didelius papus ir galbut is vis tau ta vakara nestovi. Cha cha
otai kad nieko tu cia nepasakei… tik pasirodo tau reik biski daugiau nei 300 lt. kaip supratau Juokiasi

gal ir pritarciau… va man 1000lt uz nakti pasiule ir… nu nieko sau! Taip pinigu reikia visiem,o dar tiek :o bet… sorry, kur zmogaus savigarba, padorumas?.. meile cia ne prie ko… Nekaltas

is zurnaloŠypsena

ai,…ne man suprasti
kas ka nori tas ta daro Šypsena px… Cha cha

LMas rase:

[quote]… Bendrai, prie ko čia pinigai, kai kalbu apie seksą, kuris neparduodamas, nenuomojamas, neskolinamas…
[/quote]

O uz kokia suma tu su pana permiegotum? Ir as tikiu jei tau reiktu pinigu o ji pasiulitu isties daug tu su ja prmiegotum nesvarbu kokia ji bebutuJuokiasi

krc primesk kaijp nori Cha chaDDDDDDDDDDD

o prie ko cia butent 300 litu suma? buvai tiek ivertintas?

…gal as kazko nesupratau?.. prie ko cia sex’as ir pinigai?
Ji nebutinai reikia PIRKTI, bet juo reikia uzsiimineti, jei manai, kad net uzsiimdamas juo su mylimu zmogum nemoki, tai labai klysti… juk tokie dalykai, kaip kavines, barai, kinai, vakarienes, tearai ir daug kitu dalyku, kuriuos jus darot kartu kainuoja ir kas moka? dazniausiai tu… o po to tau "atsilyginama" kuo? sex’u

GAL AS NETEISI?

seksas nera kaina uz meile, meile nera kaina uz seksa. Seksas nera meile, bet jos padarinys.

Tu neteisi. Bet cia tik mano nuomone.
Uz save vaikinams leidziu moketi tik todel, kad jie pasijustu geriau…Šypsena
Ir isvis, seksas ne preke ir juo nei atsilyginama, nei jis perkamas. Tai daroma del malonumo, kuri turetu pajusti abudu.

neteisi

…gal paaiskinsi kodel?..

Kad nereiktu atlyginti - pati uz save mokek.Kietas
Cia ne prekiu rinka.