Seksas tik po vestuviu
Ar tai gerai? As manu, kad ne, nes jis ir ji turi tikti vienas kitam visur. P.S.sorriukas jei tokia tema buvo
poliubomu sexas ir vestuves neturi nieko bendro. tipo kad padrochint reikia pries tai vesti savo desiniaja?
mano buvusi kursioke pirma istekejo, ir tik po vestuviu buvo pirmoji naktis bet as esu kitokios nuomones- reikia pries vestuves zinoti, ar tikrai tinki vienas kitam
tu ne taip supratai!! Yra merginu, kurios saugo savo nekaltybe iki vestuviu ir tik po ju pasimyli. Ar tai gerai? Ar tai normalu?
As ir manau, kad reikia viska isbandyt iki vestuviu
anksciau gal ir buvo normalu pasirasai popierius ir tik tada dzigi dzigi
aš irgi už
deja man jau taip sakant saukstai po vestuviu… neissaugojau nekaltybes poveselinei nakciai
teisingu del to as sexu ir neusiemu
…nepritariu tam - “tik po vestuviu”…bet ir nepritariu - “iki vestuviu kuo daugiau ir ivariau”…xexe…zodziu savi pliusai savi ir minusai …
aha “iki vestuviu kuo daugiau ir ivariau” tai didele nesamone Jei taip panele daro, igyja “klycka” sliundra
KITAIP IR BUT NEGALI
Agam pritariu
O įvarios pozos irgi turėtų būti tik po vestuvių…
kai japonijoje buvau ir nenorejau, kad vyrai kabinetusi - sakydavau as katalike ir sexas pas mus tik po vestuviu. tikedavo, pokemonai xrenavi
daug ką prarandi…
na man irgis saukstai jau popietu o siaip manau,kad paseksuoti reikia pries vestuves,kad geriau pazinti artima zmogu,o vdryg vaikinukas nesugebes patenkinti savo mergaiciukes arba atvirksciai ji bus salta ar neduok dieve frigidiska
tai toke santuoka nebus pilnaverte
Tai normalu, bet kvaila
blin vis ka nors ne taip suprantu… ar tai normalu? jei butu reglamentuota istatymais tai gal butu normalu, o dabar tai sudmalyste ir laiko eikvojimas gaunasi.