Seksas tik po vestuviu

Seksas tik po vestuviu

Ar tai gerai? As manu, kad ne, nes jis ir ji turi tikti vienas kitam visur. P.S.sorriukas jei tokia tema buvo Flirtas

poliubomu sexas ir vestuves neturi nieko bendro. tipo kad padrochint reikia pries tai vesti savo desiniaja?

mano buvusi kursioke pirma istekejo, ir tik po vestuviu buvo pirmoji naktis Nekaltas bet as esu kitokios nuomones- reikia pries vestuves zinoti, ar tikrai tinki vienas kitam

tu ne taip supratai!! Yra merginu, kurios saugo savo nekaltybe iki vestuviu ir tik po ju pasimyli. Ar tai gerai? Ar tai normalu?

As ir manau, kad reikia viska isbandyt iki vestuviu Cha cha

anksciau gal ir buvo normalu Nekaltaspasirasai popierius ir tik tada dzigi dzigi ??? Juokiasi Pavargęs

aš irgi už Taip Taip Taip

deja man jau taip sakant saukstai po vestuviu… neissaugojau nekaltybes poveselinei nakciai Žliumbia

teisingu del to as sexu ir neusiemu Liežuvis

…nepritariu tam - “tik po vestuviu”…bet ir nepritariu - “iki vestuviu kuo daugiau ir ivariau”…xexe…zodziu savi pliusai savi ir minusai Juokiasi

Taip aha “iki vestuviu kuo daugiau ir ivariau” tai didele nesamone Jei taip panele daro, igyja “klycka” sliundra Šypsena

KITAIP IR BUT NEGALI Kanda

Agam pritariu Cha cha

O įvarios pozos irgi turėtų būti tik po vestuvių…

kai japonijoje buvau ir nenorejau, kad vyrai kabinetusi - sakydavau as katalike ir sexas pas mus tik po vestuviu. tikedavo, pokemonai xrenavi Kietas

daug ką prarandi… Cha cha

na man irgis saukstai jau popietu Drovuso siaip manau,kad paseksuoti reikia pries vestuves,kad geriau pazinti artima zmogu,o vdryg vaikinukas nesugebes patenkinti savo mergaiciukes arba atvirksciai ji bus salta ar neduok dieve frigidiska Nekaltastai toke santuoka nebus pilnaverte Nekaltas

Tai normalu, bet kvaila Ne

blin vis ka nors ne taip suprantu… ar tai normalu? jei butu reglamentuota istatymais tai gal butu normalu, o dabar tai sudmalyste ir laiko eikvojimas gaunasi.