sekmadienis…
evo ,kiek dazabalioju
tokiu oru tokiai masinai stovet garaze grieztai draudziama
…bl keik mieste winterbyteristu, gaujom kaip vilkai laksto
t.masiulio lukoil 7 bembeliukai kuro pilas,tikrai ne siaip sau
Galima uzdengsiu foto?
Tyla - gera byla
jo, tokiu oru gatvese vien bmw, atrodo kaip invazija kokia …bet va su tokiu isleki ir parodai, kad ju pasirodymas kaip per suletinta filma
Audi qvadro dar maciau ir prie savanoriu kipro petrausko reidzeriai viena dreif bmw pasieme, qvadro draugelis sutepe mieles
buvo dela kazkada, susiburdavom kvatristai gaujon ir davaj pro sonus skersi toms bemewe
pas mane kvadro bmw bandom laime geriausias jasusmas, kai prisike visi pvz i europos pr. kalna per sniega ant 40-50 vaziuoja, o as skersas lekiu antra juosta
tai sendien ta pati programa buvo daroma, pamatai bmw, ir specialai sauni skersas per sona ant kokiu 100-120km/h
tai i kalna
ten tam kalne europos.pr drifter.lt treniruodavos… nuo kalno daug virs 100 skersi
bet tai drasus tu raimuk 120 skersam kurioj cia vietoj taip drasiai?
)
mates ne karta vakarais ju trefkes ) nuo kalno labai baisus tas atitvaras kelio atrodo
pamatytai koks jis baisus sedint keleivio vietoj
Mane veze i ji su nissanu tuo gtr ant 16km/h aisku vasara, bet bbd tas posukis taip letai vaziuojant 16…0 KM/h visas marijas ten kartojau
as kaip matai sturmanas sikarta …tas kas spaudzia prates ir prie didesniu greiciu, nes ta sportuoja, o dar zinant kaip evo vaziuoja tai nuostabos kelti neturetu
ai, masina atitinkama… bet yra beda ta, kad man pvz ir 210kw per akis uztenka, kad greit eidamas skersas nezinociau kaip cia baigsis ) reik labai plataus uzsukimo/posukiu, kad galetum ateit su 4wd gerai skersas…
cia ne tik kw groja, evo ne ka daugiau tu kw turi ,bet ataka jis daro kiek rimtesne nei toks bmw ar kokia kita gatvine masina su awd
butu idomu pabandyt tiesia linija sustot su evo iki kokio 150km/h ) idomu ar baisiai gauciau i skudurus
ba dabar matavimai pvz 0-100km/h ~5.6s
)