sekmadienis, o baigesi
koki cia suda pili i masinas, ir dar rimtu veidu?
aliejus, ramiau, nesistumdyti, tik kita menesi beus vel
kosmose, gali but laisvas, kaip triusiku gumyte
plia ,kaip man is taves nupirkti 4litrus
Į mano SAAB’a tokius pylė kai Italijoje SAAB’ukas gyveno.
sloika nuo agurku panaudosim
504/507 5w30, kai oficialus gamintojo puslapis apie 507 standarta ne puse zodzio neuzsimena lubadmin.com//Restitution.aspx?Marque=6&Famille=4&Type=357& Language=1&Site=4&Parametre1=473lubadmin.com/upload/produit/FichePDF/lang_1/6471.pdfcia lentvario pilstymo? ar alytaus?
504/507 pyle? gal kazka maisai, vaikeli
buna nerealiu , bet kosmosas yra labai realus
jis yra baudejas
ne, cia man gal beplaukiojant baseina chlorkes akis isgrauze ir vaidenasi, ar tikrai ant fejaus backos 504/507 skaiciai irasyti? ka gi dar, jei ne VW standartus, jie galetu reiksti? kaip suprantu standartus, bet oficiali FINA svetaine apie First 500 alyvos savybes ir jos atitikima tam tikriem standartam raso kiek kitokius skaiciukus. Tai kas cia meloja? ar lentvario tepalu koperatyvas pagrazina etiketes, ar oficialus fina puslapis slepia informacija?
koks skirtumas ka pilti vis tiek tam paciame taske pilsto alyvas olandijoje, BP, CASTROL, Neste, Shell
VINas>o lietuvoje pilsto i shel backas pemco maslionke
kosmose, matai, yra vienas mazs skirtumelis, as ne baseino valytoju dirbu, ir ne viska gyvenime is googles ismokau
Bazines alyvos gamintojai cia, o visi kiti tik perpilstytojai ir marketingo kurejai Agip Amsoil Amalie Bardahl Bharat petroleum Cepsa Castrol Chevron Elf Esso (outside U.S.) Exxon (U.S. only) Fuchs Green Earth Technologies Gulf Oil Havoline (Texaco) Hindustan Petroleum IOC Liqui Moly Lubrication Engineers Lucas Oil Mobil Motul NEO Oando Pennzoil Pentosin Pertamina Petro-Canada Petrobras Petronas Prestone Red Line Oil Royal Dutch Shell Royal Purple Total S.A. Valvoline
o kaip neste oil, arba lotos tepalai? brudas ar galima pilt i turbinini bendza?
lotos tai poska qrwa,o neste esu pyles i paprasta,kompensatoriai neklaksejo
toks vytautas, kur OSD ir kitus tornadus i masinas vardan ekonomijos montuoja, irgi rimtu veidu sudus sneka gal ir is googles, gal ne is googles, bet einu i oficialu fina tepalu puslapilubricants.fina.com/lub/lubroot.nsf/VS_SWI/3B3265C95A225CEA C1256E8C005760FD?OpenDocumentspaudziu ant FINA oilslubricants.fina.com/Lub/lubRoot.nsf/VS_OPM/802C12F350F18FEC C1256E8C0057986A?OpenDocumenttada ant passenger car motor oilslubadmin.com//Restitution.aspx?Marque=6&Famille=4&Type=357& Language=1&Site=4&Parametre1=473ir pasirenku First 500 tepaliuku data sheet’alubadmin.com/upload/produit/FichePDF/lang_1/6471.pdfir skaityk i valias apie tepalus, 507 standarto nerandu. Sakai slepia? Galbut. Gal zinai kodel? Ar viskas baiksis pirsto pasukiojimu aplink smilkini?