Sekmadieni i baznycia

Sekmadieni i baznycia

4321, a kuode tu 4321, o ne 1234? Nekaltas

susitiksim ryt baznycioje, paaiskinsiu

O.T. ne i tema biski Cha cha bet klausimas pasistojo,ar kai ziurejot zero2 irgi truputi lagindavo filmas? ar cia tik klaipedoje cinamone? Cha cha

baznycioje? i kuria cia taip kvieti? Nekaltas

ubagss, o i kuria tu sekmadieniais vaikstai ? As antakalnyje, Sv. Petro ir Povilo. Misios 8 val.

tu nepyk aisku, bet as gal naujamadisku paziuru ar ka… jei esi mates ‘stigmata’, tai te buvo vienas is pirmuju viesu populiarnu paaiskinimu kur savo dzieva rast Mirkt taip, kad gal griztam prie mano klausimo Taip

Atleisk, as senamadisku

atleidziu. atsakyk.

BYTWA> cia turbut tik Klaipedoj taip Cha cha

youtube.com/watch?v=Ol2DedEhOGI&feature=fvw

BYTWA, Aš nemačiau jokio “lago”. Nuotrauka graži, BMW tai nelabai, nepatinka šis modelis dizaino prasme, bet bažnyčia Girtas, gotika. Gerai

rokabibiuj patinka gotika Girtas Taip Gerai

Man gotika, iš architektūrinės pusės labiausiai prie širdies.

ubagss, todel, kad 123 uzimtas Tavo kvaili klausimai, tokie patys kvaili kaip ir sivakar kvailu zurnalistu spaudos konferencijoje uzduoti Maskoliunui del Romanovo baimes ir del finansines padeties.youtube.com/watch_popup?v=UgK78Z6cnXU#t=16

nu tai as kvailys gi, tai ir klausimai is kvailio bun kvaili Mirkt Na, bet juk 4321 nera kvailas, ans, tikrai zinau, kad galetu atsakyt i toki kvaila klausima juk Taip Gerai

siaip, jei rimciau byyskiu, toli nueisi, 4321 su tokiu jumoro supratimu ant AB Cha cha nu nebent gal iki Sv. Petro ir Povilo baznycios, bet ten bangos ner Ne Apkabinimas