sekantis darbo pliusas:))

sekantis darbo pliusas:))

kaip cia kazkas uzsimine, geras tas auto prekeivio darbas Šypsena tikriausiai teks sita rs5 350km prancuzijos nacionaliniais, alpiu keliukas parvaryt iki uzsikrovimo vietos, po to dar lt iki klaipedos Šypsena)

pajamas jau deklaravai?

taip Šypsena prie ko cia mano pajamos, kai puse sumos i prieky pavedimu padaro klientas i firmos saskaita avansu, atiduodant masina likusia puse perveda Šypsena velgi, del deklaravimo kiekvienas centas yra svarus Šypsena

turi jau pirkeja kad iki klp?

taip Šypsena siaipsau tokios masinos niekas nepirktu i lt Šypsena yra uzsakymas, klientui tinka, lad as rezervuoju, apziuriu ir suorganizuoju grizima Šypsena

Daryk auto apzvalga tokia varydamas i AB, as dar ryt sulakstau su savo GT i kauna ir atgal, bus 1000+ km prasukta, sakiau, jei nepatingesiu pameginsiu imesti nedidele apzvalgele su palyginimu i 3.7 modeli Nekaltas

blin, kaip manai, keliem zmoniem cia bus naudinga ta apzvalga? Šypsena plius kas patikes mano, snarglio nuomone? Cha cha

idomu idomu butu, jei apzvalga butu kaip quattres issami Cha cha o ne "valina Gerai " Cha cha

tai galima padaryt, turint netingejimo ir noro Šypsena viena tokia, tik raudona ir s5 jau teko parvaryt, idomu kiek smagesne rs5 Šypsena)

Tai mano tos irgi apzvalgos nelabai cia manau kam idomios, nes ir rasyti nemoku normalei, bet zinai i ateiti ziurint, gal koks banginis po 5 metu kazka panasaus pirks ir prisimins, kad va jau yra kas vazinejo, tai gal bent patarima bus galima duoti Laimingas

kokia tokios kaina ? Šypsena

skelbime 41k e, o kokia kaina bus jos cia, jau kitas klausimas Šypsena

tiesiog galiu pasakyt, kad ant tokiu masinu imanoma gaut FR laaaabai gera nuolaida Šypsena dvi frazes “pour export” ir “non garanti” laabai gera nuolaida duoda Šypsena)

Siaip kas liecia RS5 ir ta pacia RS4 tai netikes variantas, nes va turiu gyva pavyzdi parvaryta s4 is usa, pacipuota geroje firmoje ir ta pacia rs4 padeda i vieta ( pabandyta praktikoje) O gaunasi finalas toks, kad ta S4 stovi 20 euru ir deda i vieta belekiek brangesne auto, aisku ten atmosferikas ir panasei, bet mes ta aptarinejom, kad neverta permoketi dideliu pinigu, kai paprasta S pacipaves jau eini per sona Nekaltas

gali but, man tiesiog tai yra uzsakymas, reik zmogui rs5 - bus Šypsena

siaip teke vaziuot su e92 m3, tai bent jau s5 gali sleptis visais atzvilgiais Šypsena

sitas irgi dedavo e92 m3 tiesiojioje,o kainavo 4k e,bet kas is to?nemanau,kad kelyje bus vienoda vairuoti s ir rs facebook.com/DK.Import.Italy/photos/pb.125982689536.-22075 20000.1433876094./10152768593924537/?type=3&theater

Na ir teisingai, jei zmogui reikia ir gali pasiulyti, tai vesk, man tokiu zmoniu duotum, tai ir rs jam parvezciau, ir tau sumokeciau ir pats uzdirbciau dar Juokiasi vsio einu poilsio, nes ryt i kauna kylu reikia buti budriam, kad neapilestu kas Cha cha

kaip ir sakiau ~30-40% masinu parsiduoda seniem klientam Šypsena va pvz zmogus, kuriam reik sitos rs5 - 4ta masina is musu butu Šypsena