Seimūnus persodina...

Seimūnus persodina…

į golfus nuo kitų metų, jei priims pataisas. A pritariat ar reikėtų visiem x5?

pergerai

man px su kuo vazines,man aktualiau jei tuos veikejus pazymetu kazkokiais zenklais arba uzrasais,to man pakaktu Gerai Klasta Cha cha

ir dar už komunalkes reikės mokėt, o išlaidas aprašyt tinklalapyje… omg!

Lada Kalina,ar taip,ar taip esam posovietine treciaruse valstybe,tai koks skirtumas,ka kolegos is v.europos pagalvos pamate Juokiasi

iš tikro ant kiek nusiritęs tas “pastatas” yra, kad net taisykles reikia kurti kaip darželinukams…

siaip sakyciau algas gauna padorias lyginant su vidurkiu,tai ir masinas patys tegul perkasi…as sutinku,jei tautos isrinktieji atgaivina sali,zmones jaucia pagerejima ,jaucia pagarba “isrinktiesiems” tai galima ir jiems atsidekot,bei nupirkt is musu pinigu kad ir x6m…bet dabar Labas Ufff aisku yra ir vertu seimunu x6m Taip

tiesa,sitas sake skanius lasinius seime pardavinejo Niam niam

iš praeitų rinkimų agitacijos: LSDP rinkimų programa ir pasižadėjimas, kad 2012 m.: - vidutinis atlyginimas viršys 3500 Lt; - minimali mėnesinė alga bus ne mažesnė kaip 1400 Lt; - vidutinė pensija sieks 1500 Lt; - infliacija neviršys Europos Sąjungos vidurkio; - bus renovuota apie trečdalis daugiabučių namų.

bbi jiems i Ignoruojuo ne renovuot mano nama Špyga su tokiais atkatais ir tokiom kainom tik per mano lavona…turiu sake gera pasiruoses Cha cha

Na pas mus Kaune renovavosi dabar visi kaimynai nama,paprasciausiai apsiltint ir nudazyt paskaiciavo 4000lt+issinuomoji pats jiems pastolius Juokiasi pasiuntem nx ir atsiemem pinigus. o visi kaimynai vieni su kitais nesutaria, tai dare kaip kas sau ir namas gavosi margutis Cha cha

Tik idiots tom agitacijom gali tyket,psau Juokiasi

kad ne nuo to reikia pradeti renovacija,ar sakot uztenka vafliais apkalt ir jau namas ok ???mano galva,renovacija reikia pradeti nuo komunikaciju,atnaujinti sildymo sistemas,ideigti individualia apskaita,apsiltinti rusius,stoga,pertepti naujai siules ,nudazyti nama spec dazais,kurie neleistu isigerti dregei,sutvarkyti ventiliacija

Viena bendrija sugalvojo pasidaryti renovacija be jokiu ES pagalbu ir paskelbe konkursa, tai kainos buvo -50% Cha cha Cia panasiai kaip su kompais, kai nueme tuos susigrazinamus %, tai ant tiek ir atpigo kompai Cha cha

vien uz putplascios uzlipdyma ir nudazyma jei paprase 4k tai nx net biju pagalvot ka paprasytu uz vamzdzius Cha cha kekvienas renovacija supranta savaip ir kekvienam namui ji individuali

4k nuo buto ??? siaip putplastis brangus padla,net netikejau kol nemaciau kiek sumokejo uz ji,o bet taciau,ji reikia ir nutinkuot,tinklelis,parasiutai ir tt

branco, matai, nieks nezino ar tie kur padare -50% patys neupilde paraiskos uz jus ir negavo pinigu Cha chadr, yes, nuo buto, bbd, dar normaliai butu snekeje or smth, o ci db, susiraskit issinuomot pastolius, isnuomokit mums, mes jums padarysim Juokiasi nebloga firma Gerai beto ten nieks tam bute negyvena tai kaip ir px, tegu pabuna be apsiltinimo

Taip jau paprasta paimti ir uzpildyti paraiska kazkieno vardu ir bapkes paimti, galvoji Nekaltas Jei taip buti, tai ant popieriaus jau seniai 90% namu butu renovuota Cha cha

Isore su stogu 8-10-12 nuo kamb skaiciau