Šeimininkės, ar galima jūsų paprašyti?

Šeimininkės, ar galima jūsų paprašyti?

Dirbu moteriškame kolektyve…Mūsų Moteris yra labai organizuotos, išradingos, sąmojingos…Na, vienu žodžiu , labai fainos moteriškaitės. Jos ne tik su savo darbeliais susidoroja, bet siuva, mezga, gamina valgyti, myli savo vyrus, vaikus, augintinius…Praktiškai visos jaučiasi laimigos. Man čia visą laiką prikiša, kad aš neužsiimu veikla jokia, kita be darbo… Taigi, brangios šeimininkės…Norėčiau jūsų paprašyti, įmeskit man į šią temą…ką nors tokio iš receptų savo išbandytų, ar kokių karpinių, mezgimo internetinių adresų . Juk juūs čia pačios šauniausios ir darbščiausios Bangos moteros Šypsena NekaltasDėkoju iš anksto, mieloms klubietėms, bitėms- darbininkėms Šypsena Labas

nu galetum kokia morka nusisdrozt masturbacijai Taip

pažiūrėk - yra forumas “Maistas”. yra tema apie mezgimą… šiame forume regis…

Puiki tema apie mezgima: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/382318.22 2.7-=(1892799960](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/382318.222.7-=(1892799960) gerai, kad dar neprasai, kad visu tuo - mezgimu, karpiniais ar maisto gamyba - mes uz Tave neuzsiimtumem Cha cha

va čia matosi Taippimutinė geraširdė šeimininkė apsilankė Juokiasi Praktikuoji - masturbaciją ? Nesmerkiu Juokiasi Kaip kas išmanoi, taip linksminasi Taip ŠypsenaO aš ne apie malonumus, o apie prasmingus darbus Nekaltas

Jasnenko , o ko ne? Apakęs Kai ką padarysiu, tau pirmai parodysiu Taip . Ar tinka? Šypsena

Aha , kažko panašaus tikėjausi, bet dėkui Taip Šypsena

kulinarija: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/371912.22 2-=(1515428336](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/371912.222-=(1515428336)

ne, nebutinai man asmeniskai rodyti - kalima i dienorasti ideti, o nuoroda paplatinti, kad visos pasidziaugtu (vis dar svaigstu nuo aferos Gėlė mergaiciu megstuku, bet tragiskai neturiu laiko, bet kai tik rasiu - megsiu ta oranzini kostiumeli savo karalaitei)

dar gali veido kauke pasidaryt, is burokeliu virtu Cha cha arba krema nuo rauksliu Cha cha

O tiesą sakant… o tu pati to nori? Ar tau pačiai tai patiktų, ar tik… įtikti nori savo kolegėms? Negi neturi savo nuomonės, savo pomėgių, nebūtinai tai būtų mezgimas, ar virimas?

Manau Taip, tu gyditojas, begydidamas kitus , užsikrėtei pasiutlige Cha cha Nekaltas Ir kaip čia nepasiskiepijai, prieš imdamasis tokio atsakingo darbo ? Nežinau

nu dar gali darytis ant kuno taituiruotes su adata Cha cha

O ką, būtinai reikia kažkokiais rankdarbiais užsiimti, kad koletyvas pripažintų? Apakęs atsinešk kokią dieną į darbą keptos žuvies ir garsiai girkis kaip jas sužvejojai Cha cha visoms moteriškėms žandikauliai atvips Cha cha

Maža kas patinka Nekaltas, reikia daryti, kas reikia daryti Juokiasi

šiaip tai su adata geriau kojines užsilopyti arba servetėles pasiuvinėti Šypsena, o tatuiruotes priklijuot galima Taip, kai praeis jų mada , galės atkabinti Šypsena

Baik, kaą dabar su žuvim nustebinsi? Nežinau Gal tik skaniai pavalgyt mėgėjus? Nekaltas Šiaip stebinti net ir nesiruošiu Ne.Čia, kad užsiimti svarbiais darbais Šypsena

Nesupratai NeNe tame esmė ar ta žuvis bus skani ar ne. Svarbiausia ilgai girtis, kad tu pati ją sužvejojai. Pasikonsultuok su kokiu žveju, kad papasakotų apie žvejybos įpatumus (na vsiaki požarny jei kokia babce bus pasikausčiusi tame reikale). Ir taip kiekieną pirmadienį atėjus į darbą pasakok kaip ir kur važiavai žvejoti Cha cha A, ir dar nepamiršk jų pašiepti, kad jos tik sėdi namie, mezga ir lašinius augina Cha cha

na nežinau Ne kam tau reikia užsiiminėti dalykais, kurie tau nemieli? tik tam kad kažkam įtiktum Apakęs suprasčiau vyrui, bet gi čia Apakęs Ne