Sedyne
Nusipirkau sedyne sportui
lenktyninininkai net tokiuose loviuos nesedi
As skraidytojas - bandytojas
blemba per tokias sedynes ir atsiranda tas noras tapti lenktynininnnku kaip sakant nuo vaikystes pratinama
Vaika turi?
Julius> nea dede as sese i Airija su draugem pasishopint buvo islekus, tai man maziu paliko, vaidinau vienisa teveli akropoly
Vasara man nebereikes nei vaidint trys moterys bus namuose, zmona dukra ir kate
Tikiuosi ma dar negreit ateis toks metas kai reiks saliona bjauriot tokiom kedynem… Neblogas salonas pas tave
Kai vaikas atsiranda, nebelabai ir ziuri i ta grozi saliono. Atsiranda ir svarbesniu dalyku
Tai va, man irgi px tas salonas, svarbiausia vaiko saugumas, tai tikrai nera bjaurojimas. PVZ: assets0.saferacer.com/images/P/908_1_lg.jpg
Julius> sveikinu sunenui 4,5metu snd darbo kambary jau radau aprasinetas sienas
Nors dar uzvakar mama (mano) jo mociute, pasake, kad tipo kam stala aprasiai negalima, tai jis *bliamba* ant zapadlo sienas aprasinejo
Tai mano sunenas 7 metu mano braizybos brezinius pripaise, kai pamaciau vos nenugriuvau. Ir juoktis ir verkt norejos
Cia jau ziauriau… I mano kambari mazius net per slenksti neperziangia be mano leidimo, bet mano lektuveliu mediniu modelius, nupiso is lentynos uzvakar irgi paslapcia
Nu bet negali pykt
kaip tai negali pykt ? pykt tai gali, bet taugiau nieko padaryt negali
Tai vat, kad nieko, bet kai sienas pamaciau tai atrasiau ****i normaliai, aisku systra tai ka jos lepunelis, tai viskas normaliai.
manishkis recaro kresliuke isimineja posukius img.alibaba.com/photo/100499749/Recaro_young_sport_child_car_se at_toddler_booster.jpg