Sėdimų vietu skaičius?
Na toks klausimėlis… pas mane tech. pase parašyta kad sedimu vietu skaicius 2. Nors yra toks lovys(tipo sedyne) gale ant kurio dar ymanoma ka nors pasodinti… su dirzais kaip priklauso. Tai as gavoju gal klaida mentai spausdindami padare? Ir dabar jei sustabdys ir ras ten koky sedinty tai gali bausti ar ne? Pas mane CRX 90metu.
nu pas mane kitaip bishki pas civika 4 sedimos (mnu gale du kreslai ir tipo dezhute ten viskam per vidury) o dokuose pasrashyta 5 sedimos tai irgi idomu kaip ten ar baustu 5 vazhiuojant?
nu 2-sedimos vietos tai ir pritaikyta dviem,o gale dirzai ekstra atveju,nes uzsieni,jei parasyta 2-tam ir skirta,pas mus kokia bebutu masina,visvien po 4,5 sodina.
Na CRX’e 4-5 zmones jei dar mano ugio, tai
kaip silkes dezuteje butu
na pazhystamo Probe’as irgi kaip 5-iavietis skaitosi… ;-]
CRX skaitosi 2+2. siaip koks policininkas debilas gali prisikibti,bet nieko jam is tuo neiseis.tik eilini karta irodys kad yra tikras debilas
tiesa pas mane passate galima 7 susudinti jiegu bagaznike pritvirtinti spec. sedynes.ten net laikykliai prataikyti.ir tai nustatyta gamykloje.nors TP registracijos liudijime parasyta 5.