SE t610 problemos

SE t610 problemos

Tai vat katik isigijau SE t610 noreciau pasidalint savo impressions apie shi telefona… taip pat shita tema tegu buuna tema kurioje butu daugiausia diskutuotina apie t610 turetojam ishkilusias probl klausimus ir t.t. galesim visi t610 savininkai padet viens kitam padet spresti viena ar kita probl…
Bangoje kiek ieskojau tai visos temos buvo tokios tipo "pirkciau shita telefona… jis man atrodo tikrai geras" ir panasiai citatos visokios bet mazai telefonu savininku pasisakymu taigi shita tema skirta buutent shitokio telefono turetojam nes jau turiu pora probl kurias noreciaus su kitais t610 turetojais apspresti…
Taigi tusciai nekalbedamas pradesiu… kas man labai nepatiko shitam aparate. visu pirma java ir fotografijos.didziausios galimos 352x288 rezoliucijos padaryta foto telepone uzima ~50kb ir daugiau…o foto kokybe nera ideali dar nepatinka dizaine man telefono kad fotikas neuzsislenka tai pridulka ir t.t… poto minusas prie javos: isivaizdavau kad zaidimai ir kitokios java applications kurie eina ant kokio Noskes 3510i ir panasiai tai ant ericssono taip pat eis laisvai.. kur tau erorra gaunu \"klaidinga programa\" siaip ishvis java zaidima rasti gera ir gerai veikianti ant mano telefono ganetinai sunku nu java su bent kiek geresniais zaidimais stabdo nu dar kad nepaima grynai nokiom skirtu java tai dar suprantama bet ir kai kuriu t610iem skirtu java programu nepriima nueinu i http://www.jbenchmark.com/ parsisiunciu testavimo java programa nusiunciu per irda i telefona pratestuoju ir vietoj turimu gauti 402~ tasku gaunu nusususius 260 tasku…(ten pagal telefono modeli surasyta kiek reiktu tasku gauti esant naujausiam firmware ir t.t.) tuomet bandau ishsiaiskinti kokia pas mane programine iranga idiegta kam idomu kaip suzinoti kokia programine iranga idiegta jusu telefone skaitykit po postu ishnasha prasidedancia simboliu "*" taigi pas mane yra r1l ishsiaiskinau kad naujausia oficiali yra r3c ir kad ant jos ajvaefektyvumas 40% geresnis ir gaunami benchmark rezultatai daug geresni…taip pat suzinojau kad nuotraukos su naujesne firmware versija t.y. su ta r3c firmware uzima iki 20kb ir yra zymiai geresnes kokybes! taigi dabar netolimoje ateityje galvoju neshti kur nors telefona kad supustu man naujausia programine iranga… (klausimas jums esamiem ir buvusiems t610 savininkams) kokia pas jus programine iranga ar jau esate atsinaujine ar padejo ar java geriau veikia ar ishviso java bandote?
norejau shita tema pavadint "viskas kas susije su SE t610" bet pamaniau moderatoriai pachio posto nepaskaite vien pagal pavadinima parashys tokiu temu pilna ir uzhrakins… o t610 problemos tokiu temu kiek maciau nebuvo… ateityj gal reikes keisti temos pavadinima i "viskas kas susije su SE t610" chia galesim visi shio tlefo savininkai pasidalint patirtim… tai vat gal galit kokiu geru java ar mophun zaidimu uzhrodyt man? Šypsena man siaip visai fainas mophun zaidimas v- rally2 per infrareda susimeciau i telefona tai dabar su mashinom raizau (jei kam reik rasykit private zinute susitarsim galesiu atsiust…)… gaila labai gaila kad summer games 2004 ir daugelis kituu geru zaidimu nepasileido… o gal siaip kokiu naudingu applications zhinot shiam telefui? juk jei susibursim i viena vieta visi t610 savininkai tai ish savo telefono daug daugiau ishgausim negu paprastai…
tai vat tokios prastos mano se t610 impressions… o pliusu shio telefono del to nesakiau kad kiek tik buvo kalbeta apie shi telefa taibuvo vien pliusai jo vardinami…

P.S. geras angliskas forumas kur galima daug ka apie t610 suzhinoti: http://www.esato.com (nors manau kad daugelis ji jau zhinot…)
P.S.2

• norint suzinoti kokia programine iranga jusu telefone spauskite ><<<* (>- reiskia dzoistika i desine pasmaukti <- reiskia dzoistika i kaire pasmaukti) toliau spauskite paslaugos inform->toliau PI inform ir pirmi trys simboliai lenteleje nusakys jusu programines irangos versija.

nu ir ka?
tarkim pasigyrei Šypsena

Kaip visada belekiek priraseiCha cha

Tai dydys rasytojas bus Šypsena

yra tema susijusi su t610. naudokis paieska

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/208839.463-=(1311225652

temios autoriui> primalei sh… ir nieko is esmes neparaseiBlogai

nu ko jus puolat visi? zmogus tik gero norejo Taip

• norint suzinoti kokia programine iranga jusu telefone spauskite ><<<* (>- reiskia dzoistika i desine pasmaukti <- reiskia dzoistika i kaire pasmaukti) toliau spauskite paslaugos inform->toliau PI inform ir pirmi trys simboliai lenteleje nusakys jusu programines irangos versija.

nelabai supratau ka cia spaudyti,nes dzoistika paspaudi i desine puse ir SMS siulo rasyti,gal gali konkreciau?

normalei viskas parashyta. Spaudi joistika i desine paskui zvaigzdute, paskui vel joistika vel zhvaigzhdute ir t.t. Viska suspaudus turetu atsirast naujas meniu

mano programine versija R1A081. Idomu butu atnaujunta pamegint…

oj pas tave ishvis kaip suprantu tai pati pirmoji programine iranga jauciu kai fotografuoti bandai tai skaiciai 1 2 3 4 spaudant nieko nedaro? nes lyg ir girdejau kad pas senesnes firmware neveikia shitie fotoaparato shortcut… siaip papasakokit kas nors kas esat atsinaujine firmware iki r3c butu idomu suzhinot ar tikrai java greitis zhenkliai padideja?..
beje ar jbenchmark ishbandei? kiek tasku gauni? ash kaip sakiau su mano R1L teduoda skystus 260 points jbenchmark gali parsisiust ish http://www.jbenchmark.com/ waperiam: http://www.jbenchmark.com/ su naujausia firmware versija galima gauti iki 402 tashku…

jei tau tas postas i pasigyrima panashus tai man giliai taves gaila…

toje temoje daugiau specifikacijos telefono ir siaip diskusijas apie tai &quot;kaip gerai butu tureti toki telefona&quot; arba &quot;ash toki pirksiu&quot; zdz nieko vertingo nieko apie programine iranga ir t.t. chia norejau grynai programines irangos klaidas ir truukumu sapzvelgti ir nemanau kad nieko ish esmes neprirasiau nebent tu ta mano posta permetei akim ir nusprendei aj neskaitysiu lyg nieko gero ir nera… tuomet taves man taipogi gaila… nu jeigu visgi perskaitei viska tai jau chia tavo asmenine nuomone…

o shiaip daug prirasiau kad kuo smulkiau viska papasakociau… ir kad neatrodytu kad tokai pat tema jau egzistuoja… taip tokia tema egzistuoja bet ten kaip jau ne karta sakiau tik specifikacijos…

turbut busi rasytoju?

vukis >> tai jau isidiegei nauja softa? Šypsena jei taip tai kaip veikia? ir kur ji pasikeitei?

taigi, o mane uzgule kelios problemytes del t610.

1. Maciau pirkt t610 virsheliu (liaudyje vadinamu mordomis). Ar kas nors bande keist? Ar lengvai nusiiima? Nebuna po to kokiu tai problemu?Kietas

2. Paaiskinkit man, kodel priimtu praleistu ir rinktu skambuciu sarashas yra isdeliotas ne pagal laika, o pagal bbz ka… ar pas jus irgi taip? Kietas

3. Kai ziuriu kiek yra telefone atminties, prie paveixliuku, temu, mms’u rasho kiek uzima, o prie melodiju nieko nerasho. Na rasho “0”… nors melodiju prigrusta pakankamai… ka visa tai reiskia? Kietas

4. Jei kas esat atsinaujine soft’a iskart rashot cia savo ispudzius Kietas

dar neatsinaujinau… uzkampyj gyvenu… bet kiek girdejau ish atsiliepimu forume softo atsinaujinimas nerealiai optimizuoja java ir daug greiciau java velkasi ant telefono… dar biski nufotkintos fotkes maziau uzima…
virsheliu nebandau kaitalioti bet manau nuneshus meistreliams, turetu pakeist, nors atsimenu draugas ant seno erocssono patrs virsheli keite… rezultatas toks kad niekas poto to telefono nebepataise nes kazkaip keiciant virsheli ten reikejo kazhka pakaitint…
pas mane priimtu skambuciu sarashas pagal laika ishdeliotas ir dar pasidares esu toki dalyka kad jei pvz koks draugas skambino du kartus tai kad rodytu du atskirus skambuciu o ne naujausiai skambinta… nu pvz skambina Sasha ir poto Misha ir poto vel Sasha… tai telefone pagal defaulta skambuciu registre radshytu: Sasha, Misha o ash pasidares taip kad rashytu Sasha Misha Sasha… ;] kaip tai padaryti? vat paaiskinsiu mazdaug:
Tai vat nueini i skambuciu registra beje jis turi buuti uzpildytas 30 visokiu skambuciu praleistu atsakytu ir skambintu nu ir nuejes i registra ta ishsirenki bet kuri numeri spaudi daugiau->keisti, skambinti (edit before dialing) nutrini visa numeri palieki tik + ir spaudi skambinti… po greituo laiko telefonas numes rageli o tavo skambuciu registro apacioj atsiras tuscias irashas… ir norint grizti prie default`inio variantota irassha ishtrint turesi… ;]
del atminties tai kad rodytu kiek uzhima melodijos turi uzheit ant tos skilties "melodijos" ir palaukti pora sekundziu tada suskaiciuoja ir parasho kiek uzima…

vuki> tu kaip zinovas. pasayk man ar imanoma java zaidimus ar siaip kokias idomesnes programikes susideti per irda?

joks ash ne zinovas… bet aisq kad imanoma… per irda imanoma ish telefono ir i telefona krauti zaidimus melodijas paveiksliukus ir visa kita… ;] ash nufotkintas nuotraukas telefonu tik tokiu budu nusikraunu ir zaidimai visi i telefona pas mane per irda supuusti…

vukis >> na jo… dekui uz atsakymus. Tai shitas bajeriukas su skambuciu sarashu veix tik tada kai apacioje bus tuscias irashas? Jei ji istrinsiu viskas bus po senovei? Beje ar tai igyvendinti reikia butinai tik tada kai priimtu praleistu rinktu skambuciu skaicius yra 30? Negalima kai dar tiek nera?Kietas

o kas del melodiju atminties… katik laikiau kokias 5 minutes… nieko nesuskaiciavo… Tai cia kazkokios jau vadinas bedos pas mane ar cia reikia laukt per visa nakti? Kietas

neshk update`inti softa…simas shita paslauga gali suteikt… arba master reset padaryk tik ispeju kad viskas dings net ir telefono knygutes irasahai…
o del tu skambuciu registro nezinau ar buutina 30 irashu bet ten kur skaiciau kur tai padaryti tai rashe kad buutina… ;] o ta funkcija veiks tol kol apacioj bus tas tuscias irashas…

dekui uz visa info… einu rashyt laishka Simui Šypsena Kietas