se, orelizmas
man asmenishkai neidomu. prekybos centruose wisada yra laisvu darbo vietu, kurios uztikrintu bent jau stoga wirsh galwos ir maista + garantijas senatwei. nereikia gert
Aha. Tarkim gyveni gatvėj. Darbo aišku neturi. Net jei priims tave į kokią vietą prekybos centre,kas beje nelabai tikėtina, žinant gatvės žmonių realijas, iš kur žmogau gausi būstą? Nuomot + pragyvent iš to atlyginimo, kurį siūlo plc, abejoju ar išeis. Galbūt ir klystu, bet mano nuomone, ne taip viskas paprasta.
–Daugelis tų gatvinių ir už 2000Lt neitų dirbt, nes svarbiausia, kad reikia DIRBT, o ne su sabut1elnikais prie larioko p1zd1elint…
-Div- Tavo tiesa. Bet tai, imho, blogas “įprotis”, dėl kurio iš dalies kaltas blogas gyvenimas. Beto tikrai abejoju, ar visi taip jau ir nenori dirbt. Aišku pamenu pasakojimus, kad pvz Vakarų Es šalyse daug benamių gyvena pakankamai gerai vien iš pašalpų, dirb nenori. Visgi faktas, kad reikia duot jiem pasirinkt: arba dirbat savo noru, arba įdarbinsim jėga. Tik va kas sutiks priimt…
elderking>–Kas yra “Blogas gyvenimas”? Jei žmogus gimė ne afrikoj (nors ir ten tinginių dauguma ir jie geriau dvės badu, nei užsiims kokia žemdirbyste ar kt dalykais) ir turi rankas-kojas, tai jau tik nuo jo priklauso kokį gyvenimo kelią pasirinks. O bomžas yra bomžas todė, kad nori tokiu būt. Prievartos čia nereik jokios… tiesiog… - jiem taip gerai.
sita problema opi… bet dauguma zmoniu patys nieko nedare, nesieke, ir nenoretu dirbt… o kiti, kuriems tikrai viskas del nelaimiu, ar pan… tokiems tikrai uzuojauta …
jo pritariu horus
dazniausiai tikrai niekas ju neprivercia tokiais tapti. ir jei labai noretu tokiais ir netaptu tiesiog reik neispindet netinget ir blemba negert iki kol visko netenki…
Niekas negimė alkoholiku. Patys žmonės kalti. Aš nekalbu apie tokius, kurie dėl traumų tam tikrų negali dirbti…