SE K770i

SE K770i

isvaizda Veee(mano nuomone), bet funkcijos Gerai

mobbit.info/item/2167

man ispradziu buwo baisus , bet dabar wisai nieko Šypsena tik tie mygtukai labai jau nesa ant n91 Cha cha ir beje pagaliau kazkas is K serijos be joysticko

kad papa jau seeeeniai buvo įdėjęs

beje tie migtukai tikrai patogūs, yra ant SE P990i išorinės klavos, tikrai smagūs, nesiskundžiu Ne

tada sorry, nes nemaciau

Beje gal kas zino kokie i situos bus dedami screenai? 176*220 ar jau 240*320 Nekaltas

va kad be joystick tai DYdelis pliusas Cha cha

Dizainas tai kraupus. Nekaltas

**Buvau idejas praeitais metais Liežuvis**2006-10-17 18:58 Kietas Atsilieki siek tiek Labas Mano ideta nuotrauka gali rasti prie populiariausiu nuotrauku. Jei nori uzeik, pamatysi dar ir galine puse… Beje, ir MuSse buvo idejes viena ar du kartus po manes Cha chaSarai, ekranas - 240x320 Tūsas. Sis modelis atsiras kartu su K750i pasisalinimu…

na kas trukde dizaina sukurt panasu i k750?? padare slykstyne kokia tai…na bent gerai kad k800 normalus, taip pat k850 simpatiskas

šitas jau kitą mėnesį išeis? nes norėčiau dar balandį naują K750i paiimti su sutartimi viliuosi dar liks…

tai rasykis sutarti neterminuota ir be telefono, o pati k750 kur seip susirask Nekaltas

na man sutartis tai tas pats, vistiek su STUDENTO planu ruošiuosi imti Cha cha

Ale, kai 2 MP kamera, tas cyber-shot juokingai atrodo…

Sony ir 1,3 mpx kamerom “Cyber-Shot” zenklus dalino Liežuvis

Apsilankyk mobilios linijos forume, temoje klausimai edui ir paklausk. Tikrai zinos…mobili.lt/lt/forumas/viskas_apie_mobilius_telefonus/bendros _diskusijos/edas_klausimai_ir_atsakymai.html

tikrai nesiruošiu ten registruotis

Speciau kad oficialiai kova-balandi nebus, bet rast be dideliu bedu galesi Mirkt