SE J230i

SE J230i

Arba aš aklas arba pasigedau temos apie šį telefoną. Kokie atsiliepimai? Noriu paprasto telefono kur nelagintu sms ir ilgai laikytu baterija. Tad manau čia vienas iš paprasčiausių. Tad kas žino kokių minusų bei pliusų? Arba gal kas nori pasiūlyti ką nors geresnio? bet ne brangiai ;] nes telefoną naudoju tik sms rašymui, bei skambinimui. Na dar kalendoriui.

p.s. nuo kuo skiriasi nuo 230c? tuo kad c japonams? bangomis?

negi nieks nebande?

J230i: Dual band 900/1800 Mhz
J230a: Dual band 850/1900 Mhz - For Americas
J230c: Dual band 900/1800 Mhz - For mainland China
gal ir nera tos temos, nes telefonas tikrai prastas. sms 6100 pats tas sakyciau.

del ko prastas? pagristai prasyciau kalbet :wink: nes dabar irgi tokiu pasakymu nieko nepasakai. o 6100 jau nepastebiu prekyboje

SonyEricsson J serijos patariu privengti… Placiau kodel gali pasiskaityti kazkurNežinau temoje “Mobiliuju Telefonu rinka” (mano komentarai lyginantys N2610 ir SE J*** (kazkoki/ius))

Nokia 6100 nepardavinejama, bet gali deveta neblogos/geros bukles uz apie 100-150lt gauti.

J klasė pigiausia, kas ten gero gali būti?

hm dekui uz 2610 pasiulyma visai neblogas reiks apmastyti dar ;] siaip patiko tik idomu kaip jo patogumas ir kaip softu bedos ir t.t. bet aprasymas patiko

paskaityk man nieko gero ir nereikia tik kad baterija laikytu normaliai. daugiau nieko. paprasto telefono.

Jei reikia tik akumo sms ir skambyt imk Nokia 1110iMirkt

man ji nepatogi labai

kodel kodel, butina argumentu jam. letas telefonas, prasta surinkimo kokybe etc. ko tu nori is pacios pigiausios klases. o va 6100 kaip ir verslo klase, pofig kad ne naujas, gali rast normaliu dar tikrai. baterija aisku savaitem nelaikys, bet nelabai matau kazka geresnio.

Nera ten akumo Ne
Budejimas geras, bet pokalbio visai nelaiko. 3 metu senumo t200 daug istvermingesnis

Budejimas labai gerasTaip
O kaip pavyzdys - Nokia 1100 kalbejimo laikas neblogasNekaltas

Turiu pusmecio senumo 1100. Jis turi 2 privalumus: lempute ir budejima, daugiau nieko. Tai ir naudoju pasisviest Cha cha
Pokalbio tai Ne

P.s vien paziurejes i oficialius duomenis akivaizdziai matosi SE pranasumas

Taiva J230i tikrai geresnis nei kazkokios pigios nokijosVeee,beto nokia 1110i ner ko lygintis.nespalvotas ekranas,kaip kokios nokijos 3310.
J230 spalvotas ekranas Tūsas
yra radijas su rds ,i komplektacija ieina ausines, inernas yra.laiko ilgai.
Taciau atminties tik 500kb…tai pats paprsciausias uz tokia kaina ir geriausiasCha chaLabas

Dar SE dizainas geresnis

Db net baisu daros kaip pries 3m rinkaus tarp T200 ir 1100 Pavargęs. Gerai, kad nepadariau klaidos. Juk SE daug grazesnis Myliu, lengvesnis, patogesnis(ir korpusas ir meniu), turi gprs, kalendoriu, wap mygtuka Girtas. Su drauge kartu emem as juoda, ji balta, tai isvis super atrode Tūsas.

Nedaryk ir tu klaidosGerai
Dar nete radau, kad j230 turi laisvu ranku garsiakalbi, as ji lb daznai namie naudoju. Patogu Gerai

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Kvankt?Kvankt?

Nezinau, nebejuokinga pasidarePavargęs Pagalvojau kad tu cia rimtaiPavargęs

Del dizaino asmeninis reikalasBe to reikia modeli tikrovej pamatyti…
Yra viena klaida T200 ir N1100 ne visai toje pacioje kategorijoje, o pigiu telefonu kategorijoje net mazi pinigeliai daro dideli skirtuma…
Palyginam gal tu paciu kategoriju telefonus - Nokia 1100 ir SE J210i(jei neklystu net ir sitas SE J210i buvo brangesnisPavargęs uz Nokia 1100)
Daug nerasysiu, trumpas palyginimas:

Situ telefonu neiseina sulygintiNekaltas

Per daug skiriasi… Vien jau tai kad Nokia 1100 2 metais senesneNekaltas O du metai ilgas laikotarpis tuolab telefonu pasaulyje…

J210i iseitu su Nokia 1600 sulyginti. Gaila kainu skirtumo nezinome, bet jei neskaitant Nokios 1600 prastos isvaizdos, Nokia 1600 atrodo "patvaresne"

Na ka, idomus komentaras. Speju, jog toks pozityvus vien del to kad pati si SE turejai…?Nekaltas
Labiausiai nustebino, kad net jei ir turi telefona, sugebi klaidu palikti aprasydama funkcijas.
RDS’o J230i neturi. Ar bent zinai kas tai yra ?
Be to. Kas is to kad ekranas spalvotas ?Nekaltas STN ekranus ypatingai sunku iziureti saules sviesoje… Ka su internetu tokiame telefone veikt galimaPavargęs Siaubas… Po savaites akinius keisi/pirksi… Parasei:
"

[quote]tai pats paprsciausias uz tokia kaina ir geriausiasCha cha
[/quote]
" Idomu, kokia ta kaina ?

Jei domina platesnis palyginimas paieskok mano komentaro temoje - "Mobiliuju Telefonu Rinka"

Pabaigai: Nokia - vienvalde lydere pigiu telefonu gamyboje. Kaip manot ar be priezasties ?

(tiesa, dabar po truputi su MotorolaVeee pradeda dalintis)

Kaip pirkau abu kainavo tiek pat (t200 ir 1100). Db jie abu guli ant mano stalo ir nokijoj nematau jokio privalumo apart lemputes ir ilgo, mazdaug trecdaliu ilgesnio uz t200, budejimo rezimo.
Su nokia net sms rasyt beda, lenda lietuviskos raides, parases zinute turiu ja po raide istrint(ant SE palaikius “c” issitrina visa), nes kitaip vistiek turesiu ja trint, nes paspaudus “rasyti nauja” rodys sena zinute Piktas
Su t200 wap visai padoriai veike, bent man to pakako.
Jei pasirinkimas yra tarp gaiduko 1100 ir j230, net nera apie ka galvot. Uz kelis papildomus litus zmogus gaus daug gerio(grazu daikta, ilgesne garantija, “joystic”, Fm, laisvu ranku garsiakalbi, ne akmens amziaus meniu, gprs…)

Ir kas cia juokinga del gamintojo duomenu? Tiek nokia tiek Se pateikia gan realius skaicius, bent man laikai panasus i nurodytus gaunas Nekaltas(t200-10d;1100-15d), va samsung Kanda vos ne dvigubina.

Taip, del skonio nesigicyjama, bet man dar neteko sutikt zmogaus, kuriam 1100 butu grazesnis uz se. Vieniem graziau baltas Se, kitiem juodas, bet Se.

juokingo tas, kad tamstos paziuros siauresnes net uz mano. o sms tekstas labai puikiai issitrina per options, triju klavisu uztenka. neisivaizduoju kaip galima po viena simboli trint.