sdram ir ddram

sdram ir ddram

pas mane kompe 256ddram…ar galiu as prisideti i kompa dar 256sdram…ar negalima?kodel?aciu…Mirkt

Pirmas dalykas, tai reik zinot ar tavo motinine priima sdram tipo RAM’a, nes jei ne tai negalesi ikist. Tada antra yra tas kad jei gali tai turi but laisvas lizdas. Jei ir tai patenkinama tai man rodos gali idet. Flirtas Nors seip tai kam tau sdramas, jei pas tave ddramas. Taupumo sumetimais?Kiaulė

Vienintelis chipsetas palaikantis sdr+ddr yra Ali Magik, tachiau abejojiu ar jis pas tave yra Šypsena Todel galiu pasakyt, kad ne. Teks isigyt ddr tipo atminti Mirkt (ju skirtinogos jungtys)

nežinau, gali ir būti, kad palaiko jo motina tokį dalyką- ne per seniausiai Elitegroup reklamino savo motinas su DDr+SDR lizdais, tik nzn, ar jie gali veikti vienu metu…
O šiaip tai pirkti SDR dabar jau nesąmonė kainų skirtumas low-end yra tik 10 lt, perkant 128, bet greičio…
OEM DDR 128Mb DDR SDRAM 184pins 94,90lt
EM DIMM 128Mb OEM 4 chips SD-RAM 168pins 7.5ns 84,90
perkant šiek tiek geresnius Kingstonus 256 mb, skirtumas tik apie 25 lt… taigi nemanau, kad verta taupyti, kad po to nagų nesigražtumMirkt (kainos iš BMS)

vienu metu dirbti sdr ir ddr negali…

O siaip nebuk aklas ir paziurek i atminties lizda. Butu idomu stebeti kaip tu i DDR lizda sukisi SDR

Pas mane yra tokia Elitegroup motka,kur galima dėti arba SDRAM arba DDRAM.Taigi kartu jie nedirba,tai rašo ir pačios plokštės instrukcijoj.

Tai ˛inoma, kad vienu metu negali dirbti skirtingai dirban?ios atmintys. Viena atmintis per takt? perduoda du bitus, kita vien? bit?. Tai kaip ?ia kompui susigaudyti?

Nedirba kartu SDR su DDR
Nors, ei turi ta SDRM tai pabandyk ir zinosi ar galima ar ne…Cha cha

negali ,nes tavo plokste tik ddram palaiko,ir reikia deti vienodus ram .

acioo uz atsakymus geriau i motina nekisiu sdram…Cha chaCha cha