Scion XB + -
Verta pirkti ar ne? Variklis ir važiuoklė nuo toyota yaris verso. Kaina gera
jai tau jis patinka ir tau tokio reikia,pirk
idomus
Man tai jis gražus, beto perkama mamai įdomu kokie jo trūkumai…
as noriu tokiu ratu ant nisano bet bijau kad vaginai pavoks
iš techninės pusės.
sau jamciau ir jei patinka man kitu nuomones ir tech puse po barabanu
tai jeigu toyotos agregatai tai laikys amzinai, isvaizda kaip kam man px visai bent jau i spilkos silkiu mases issiskirianti, nors siek tiek ir i klouno masina ness
nepirkciau vien del manau esamos bedos su kebulo dalimis,daugiau tai man isurodinta toyota,kam patinka,kam ne
T-max>pabusk daliwi,uz lango 2009m,kokios dar problemos?
kai kasdien vazinet reikia patikek problemos ir dar kokios,nebent gali pastatyt savo lauza ir pavazinet kokiu pora savaiciu su dviratka,obaly kokio bieso savco volvai reshotkiu net is amerikes per ebaju ieskojai su atsilupusiu kampu kad kas galetu pamacyt nupirkt ,tik groteliu,o jei i kampa ivazios
acibusk,clen
Nematau bėdos dėl detalių, nuvarysi į toyota ir gausi, nors aišku jos ten kainuoja nepigiai. Aš matrixuj kiek detalių pirkau iš jų visas rado be problemų (matrix’as amerikos rinkai skirtas). O toyota viduriai laikys amžinai, čia tik viena dilema lieka - išvaizda.
utele tu,kokios problemos tau su dalim ir kokios tau problemos. apsidraudi kasko,gauni ivykio atveju litu siek tiek ir parsitarabaniji tu daliu…nors ka as tau aiskinu,gi tau akis uztemde oubi ar kokie ten asilai kas liecia volvos,tai visa prieki cia radau,iskaitant groteles uz 250lt
beto masina dar nenupirkta,o jis jau ja dauzo
Bet vidus, tai debiliškas kaip ir daugelio toyotų kur spydikas per vidurį pasisamdytų nors kartą europietį dizainerį