Sazine…
nėr tos sąžinės ir taip geriau
o atsikračiau paprastai - per neilgus gyvenimo metus, susiduriant su visokiais žmonėmis blogais ji dingo…
Kalbeti apie sazine kaip apie nereikalinga dalyka… Nesamone…Tai kur ta zmoniskumas…Ne veltui paskui zmones sako, kas darosi pasauly, kaip kiti neturi supratinguma ir kitu dalyku…juk mes vis del to zmones Bent karta prisiminkit tai
ania pala sulauxi mano metų kalbėsi kitaip
kodėl aš turiu turėti sąžinę jei 1000000000 kitų žmonių jos neturi?
Kas…jis…
neturejimas… rve
Kodel visada ziurime i kitus… Gal reiketu kada parodyti sawe…parodyti kitiems pavyzdi ir islikti sawimi patenkinta
jo aš būsiu sąžininga o kiti lips ant galvos, ačiū ne o be to ne pati sugalvojau kad nenoriu turėti sąžinės ir ji dingo… tiesiog gyvenimas prie to privedė.
Nebutina nusileisti, bet kodel reikia nesiskaityti ir negerbti kitu, jiems kenkti?
Su niekuo nesulyginami daiktai yra vieni kitiems lygus.
niekam nekenkiu kas nekenkia man. o už save pakovot kad ir ne labai gražiais metodais galima. nesiruošiu niekam dėl nieko aukoti savo principų bei gerovės
jeigu grauzia,tai turbut turiu…stai,kad ir siandien izeidziau Dingusi,o sazine tik vakare,bet islindo ir pradejo grauzti
Aga. Su sąžine kompromisų niekaip nepavyksta rasti. Kad ir kaip bandyčiau ją įtikinti, mano gražbyliavimams ji niekada nepasiduoda Tokis tas dalykas sąžinė. Kitiems gali sumeluoti - sau tai niekada
Esi nuogas, plikas prieš ją…
bandau speti, kad rytoj dingusio nepamatysim - bus sugrauztas na, su salyga, kad jis turi sazine
O taip Dabar ten pas dingusį Animus stumdosi su Anima, o šių dviejų klastingai tyko Šešėlis
Šliaužioja paminti jo seksualiniai troškimai, kažkur kiūto nuslopintas noras žudyti, kirba neišreikštos baimės ir cypia į pasąmonės užkaborius nugrūsti siaubingi vaikystės prisiminimai
Ir visi tie demonai apvožti dangčiu, kurį sudaro išstūmimai, projekcijos, paneigimai, racionalizacijos, regresijos, kitaip tariant gynybos mechanizmai. Vaizdzialis tikrai nekoks
Bet tvarkingai baigsiu savo pasakojimą, nes saldžioji porelė man dar tvarkingiau nustatys diagnozę
Ir nepasiaiškinsi jokiais Carlais Giustavais Jungais ar Zigmundais Freudais…
Radvile, jei kada nors kils tau toks noras - nustatyti diagnoze man, tai labai prasau - susilaikyk, a? palik vilties bent lasa, leisk tiketi, kad viskas - kur kas geriau nei kad yra is tiesu
tema tai apie sazine
zagsi gi dabar porele… a juju tau negaila?
Okey, Aurora , įkalbėjai, apie Tave neskaitysiu ten kokių nors Jungų ar Freudų Na, bandau: 90x60x90 sėdi prie “Jeep’o” vairo, vienoj rankoj - cigaretė, kitoj - mobilusis telefonas. Ai, pasijusk žvaigžde
ir tegul saldžioji porelė miršta iš pavydo
Oi, Bjaurus , sorius. Bet, kad ta sąžinė niekaip netelpa į stalčiaus kategoriją…
sažine - ramus miegas… neturintis, anksčiau ar veliau pasiges… gal ne sažines, gal miego… gamta nemegsta tuštumos, kažkuom ta sažines spraga užpildo, jei jau tokios kas atsikrato… pvz.pavydu, pataikavimu savo silpnybems …
Negraužia jūsų, matau, sąžinė visai
Aga, s.kriene , dabar ana sėdi prie stalo apversto mokslingomis knygomis ir žodynais, atsidūsta ir žiūri pro langą į naktį. Pusė dvyliktos nakties, tamsu, o telefonas tyli… Kur ano sąžinė