Savarankiškas ruošimąsis vairavimo egzaminams.

Savarankiškas ruošimąsis vairavimo egzaminams.

Dar kartelį pasikartosiu. Kokias programėles naudojat besiruošdami teorinei daliai?

kokia vairavimo mokykla bonguciai rekomenduotu Kaune? Nekaltas

Labas rytas Labas No offence, bet mes čia kalbam apie savarankišką mokymąsi.

O koks skirtumas? Nekaltas Ka man nauja tema uzvedinet jei viena yra Kietas Tad atsiknisk Labas Taip

softu geriau nesinaudok. ten klausimai pasenę, neteisingi, daugumos egzamine nepamatysi. bus bereikalingai sugaishtas laikas ir + neteisingos informacijos i galva prikishta. A. Kalvinsko vairavimo mokykla, instruktorius Algis. 868565218 vienas vazhiavimas trunka dvi akademines valandas, kaina 40,-LTL.

Aš nenoriu mintinai išmokti klausimų NeMan softo reik, kad tik perprasčiau egzamino tvarką.

nelaike arba laike ranka ant keliu Juokiasi____________ Ispejimas del taisykliu 1 punkto. Badas

Kaip konkrečiai pasikeitusi teorijos egzamino laikymo tvarka nuo tada, kai buvo galima padaryti iki 2 klaidų? Ar apmokina, prieš pat egzaminą, kur ką spausti, gal galima už tam tikrą mokestį prieš egazaminą “bandau darau” pasipraktikuoti?

vtt.tik.lt/ Cia galima rasti vairavimo teorijos testus. Virsuje yra skyrelis “parsisiusti”. Pabandyk Mirkt-Umos sast Šikšnosparnis ir nera-

Esu baigusi vairavimo mokyklą, išlaikiusi mokyklinius egzaminus. Tačiau praėjo koks ketvertas metų. Kiek žinau, mano baigtų kursų dokumentai dar galioja. Patarkit, kur galėčiau pasimokyti tik vairuoti , nes teoriją prieš egzaminą valstybinį reiks tik pakartoti. Žinoma, kaina irgi ne dzin DrovusBeje, kokiu softu naudojatės ruošdamiesi egzaminams?

vairuok.lt Pavargęs

Rekomenduoju vairavimo mokyklos “Daugva” instruktoriu Jona. Tel. 2324185. Bent jau man tai jis laaabai patiko Gerai Gerai Gerai

Kuom tau tas jonas uzsaldino Cha cha

Kiek viena valanda kainavo? Ir kie ta “viena valanda”?

Išves tave tas jonas Baisu

Gal kas zinote, kur internete galima gauti vairavimo bilietus ir parsisiusti? Jei zinot rasykit man i privata. Labai aciu Šypsena

atsisedi salia patyrusio vairuotojo ir i aikstele varai, nu ten aisku perimi vaira. man atrodo vilniuje greta riovoniu aikstele yra, ar bent jau anksciau buvo.o po aiksteles galima ir apie gatve pagalvot.aisku pagal sekme Šypsena

O tai kokiam mentu saite nera bilietu?

Viena valanda kainavo 40 litu. trukme 1,5 val.