saulialiaj
nuo ko viskas prasidejo ??
ogi nuo to , kad tu man i privata sudo prirasei !!! asilo galva . stuobrys , i diotas neraliuotas .
malalietkis atsirado . pats kabinejas , om poto viska ant manes suvercia . kiaule 
lAwRiUx rašė:
***** ko ji lenda i mano temas ir zaunija>:{ (‘miss666’)
kiek ash tau durnai aishkinsiu- NEPATYNKA-NESKAITYK *****- ne taw rashaw IDIOTE TU malalietna
ot suaugele is po pernyksciu lapu islindo 
as ir nerekiu o sneku . spauzdinu tiksliau . o jaigu skamba grubiai , tai as gi turiu kazkaip gintis , kai mane skriaudzia .
ir visai as ne vaikas . as didelis vaikas 
Ledi rašė:
Nu bet Miss tu dar vaikas dievaži… ko čia rėki ant viso forumo? Juk neprievartauja tikiuosi?.. nors… ką gali žinoti… šių laikų technologijos taip toli pažengę…
as antikvaro nerenku . nekenciu slamsto . O ypac lapu , niekad ju nerinkau ir nerinksiu .
Bliamba , tu pasakyk , kodel ant taves pykt neiseina ??
Ledi rašė:
Miss666 rašė:
ot suaugele is po pernyksciu lapu islindo
Abižaješ… kodėl iš pernykščių… toj krūvoj iš kurios išlidau matytm kokių senų lapų yra… ir visi vienas už kitą gražesni… antikvaras visgi… gal nori pažiūrėti? Bet ne, savo krūvą reikia turėti…
asile tu netersk mano privato savo zinutem ba mane jau tikrai biesas ima . Turi savo edita24 , ir snejkuciuokis ten su ja .
Prie manes nesikabinek . Taip nuotaikos ner , o cia dar tu . Fe nekenciu !!!
jau kad prikakojo i privata , tai dabar skesta suduose 
evalita rašė:
Nu tu lyg ir pirma jam kelti pasiulei
O ar daug i privata prikakojo?
as gi nieko blogo nepadariau . ko tu kabinejiesi prie manes ??? i teisma uz priekabiavima paduosiu 
lAwRiUx rašė:
tai ble ir nelysk i mano tema >:{
o atsibudo . nu gerai , tu cia ne prie ko . taip pirma ant seiles pasitaikei …
Edita34 rašė:
Miss666 rašė:
asile tu netersk mano privato savo zinutem ba mane jau tikrai biesas ima . Turi savo edita24 , ir snejkuciuokis ten su ja .
Prie manes nesikabinek . Taip nuotaikos ner , o cia dar tu . Fe nekenciu !!!
Kas, Kur, Kada, ir vel mane paminejo
Nu tai ka dabar, niekur nedingsi , teks valyti
Miss666 rašė:
jau kad prikakojo i privata , tai dabar skesta suduose 
evalita rašė:
Nu tu lyg ir pirma jam kelti pasiulei
O ar daug i privata prikakojo?
================================
nu jo . valyti , ir tiketis , kad daugiau nekakos
o blyn va kaip tai daroma!!! kas gali placiau pakomentuoti si procesa parasykit.