Šapaliukai
(
donke? pereik i sekanti lvl vobleriu- nepasigailesi
taip dugnine, nu jo butu ydomu pabandyt ant ju, niekad nebandes, tik reiktu gerai pasidomet pirmiau kas kaip
sapalus as ir ant donkes pradejau… lygybe deciau mazdaug- 1kg ant donkes ir 0,4kg ant ultralaito- zymiai idomiau, sunkiau ir vaizdu simtakart daugiau… o seip ant muselkos dar idomiau
vat vat mane irgi labai domina museline bet tos salygos cia pas mus su ja ne kokios…aisku eitu. kokius voblerius geriausia butu naudot?
rulexaz zinai donke sapalams tai taspats kas siaudas skestasciam… as ir is sesupes pakrantes tai tau tikrai ner kuo girgtis vaike
plude ir meistriskumas valdo
o jai mokslo mazai tautieti, tai donke tiktai
xotellvypit gerai sako, ant spiningo daug idomiau juos gaudyt, jis mane ir ismoke
as irgi megstu su pludine bet sy karta pasirinkau dugnines, su pludine daug didesnis efektas
tikrai bandysiu siemet su spiningu pagaudyt ju
Tu juos kaip gamini? , nes man sapalas pagal skonines savybes
O su 3 isvis nezinociau ka veikt
sveiki. Klausimas bus ne i tema bet… kur vln sapalams galima SV lures blizgiu nupirkti?
Na man sapalas tai ir nelabai valgomas… Skanus tik isrukytas. Tai uosvijoj kai tenka buti, tai tenyksciai nebuna amnestuoti, o keliauja rukyklon.
anksčiau kepdavau pagrinde žuvį arba ant grotelių, tai šapalas nei toks neit anoks nejiedamas, bet išrūkiau - tikrai super, už meknę, ar ūsą tikrai skaniau. “sėsiu” šiemet vėl “ant žirnių”. kaži dabar ne per anskti kiek
Tvarkingai isrukius mesa buna balta, minksta ir sultinga, labai lengvai atskiriami kaulai. Skanumelis. Gal si savaitgali kelis iseis spiningu pagaut ir pasiust duman.