Santuoka-prievartos priemonė
Štai skaitau šiame klube žinutes, ir vis labiau stebiuosi:tas išsiskyręs, anas šiaip susimetęs gyvena, trečias ieško antros pusės, ketvirtas niekaip santuokinių varžtų negali nutraukti
Ir pastebiu, kad čia beveik visi viengungiai. Tai kodėl skyrėtės? Ar daug dar liko čia, gyvenančių oficiliai registruotoje santuokoje. Kodėl kiti neregistruojatre antros santuokos ir kuo geriau šiaip gyventi?
Aš ne viengungis Ir nesiruošiou skirtis.
Netikek viskuo kas parasyta
Va, va
Gyvenu santuokoje ir nesiruosiu skirtis ,labai jau nesinori nekilnojamaji turta dalintis.
As irgi lyg tai ir gyvenu, lyg tai ir nesiruosiu
Man tai dar isteket rajk
Tai ką? Su avinu išsiskyrei?
nu man dar pirma reiktu uzregistruot…
O kam? Gyvenk susimetyus
Madinga gi dabar gyvent susimetus
Vaje kokia aš nemadinga
Visai atsilikus
nu pirma reik sugalvot su kuo cia susimest…
Xamlo rašė:
avulka rašė:
Man tai dar isteket rajkTai ką? Su avinu išsiskyrei?
Beveik
Sauluzhe rašė:
Xamlo rašė:
Sauluzhe rašė:
nu man dar pirma reiktu uzregistruot…O kam?
Gyvenk susimetyus
nu pirma reik sugalvot su kuo cia susimest…
Su mandzian
Xamlo rašė:
Su mandzian
taigi jis pyksta ant manes
p.s.o jei rimtai tai nejuokinga…
Man ir juokais nejuokinga
PIENASirKRAUJAS rašė:
Štai skaitau šiame klube žinutes, ir vis labiau stebiuosi:tas išsiskyręs, anas šiaip susimetęs gyvena, trečias ieško antros pusės, ketvirtas niekaip santuokinių varžtų negali nutrauktiIr pastebiu, kad čia beveik visi viengungiai. Tai kodėl skyrėtės? Ar daug dar liko čia, gyvenančių oficiliai registruotoje santuokoje. Kodėl kiti neregistruojatre antros santuokos ir kuo geriau šiaip gyventi?
jeigu gyveni santuokoj ir nesinori grist namo - velniop tokia santuoka;
viena kart nusviles antra kart tukstanti kart pagalvosi, ar tuoktis oficialiai;
o kol kas geriausia santuoka - laisve
jautukė rašė:
PIENASirKRAUJAS rašė:
Štai skaitau šiame klube žinutes, ir vis labiau stebiuosi:tas išsiskyręs, anas šiaip susimetęs gyvena, trečias ieško antros pusės, ketvirtas niekaip santuokinių varžtų negali nutrauktiIr pastebiu, kad čia beveik visi viengungiai. Tai kodėl skyrėtės? Ar daug dar liko čia, gyvenančių oficiliai registruotoje santuokoje. Kodėl kiti neregistruojatre antros santuokos ir kuo geriau šiaip gyventi?
jeigu gyveni santuokoj ir nesinori grist namo - velniop tokia santuoka;
viena kart nusviles antra kart tukstanti kart pagalvosi, ar tuoktis oficialiai;o kol kas geriausia santuoka - laisve
Už laisvę