Sanaudeles
Visai uzskaitau sanaudas Aisku truputi skiriasi nuo tikroves, bet bent parodymai dziugina
2,4 JTD 103kw Pagrinde Vilniaus miestas ir aplinkelis
pas man is namu isvaziavus nuo kalno nuriedejus buvo 4,8
kas čia per zilitonas?
nais,nors kazkaip sunkiai tiketina,kad 2.4 penkiacilindris valgo,kiek 1.9,nebent vaziavimas ramesnis gerokai
eina nx spalvite
Kipsas> siaip vidurkis realus miste turbut ~8,5, A6 C4 1,9 mieste kapodavo man apie 8. O tas 5,4 tai nuo darbo iki namu gavosi, 2/3 aplinkelio ir 1/3 mieste, bet ramiai vakare va apie 9 vakaro ir gavosi taip bet manau kad realus vistiek 6 bus
važiavau ir aš šiandien aplinkeliu. ant laiko gavosi tas pats, skirtumas tik tas, kad pastoviai važiuoji ir dažniausiai 4-5 bėgiu. tai tipo ekonomiškiau, nors ant kilometrų, tai vos ne dvigubai gaunasi
As manau realu Juk zmones ir su 2,5 tdi autoamtais vazineja po miesta su 9 lytrais
Truliks> na as geriau vaziuosiu negu stovesiu, o siaip man ir arciausias ir greiciausias kelias aplinkeliu
bent jau iš pilaitės išvažiavimas į miesto pusę, tai visiškai nepasikeitė atidarius aplinkelį. kaip stovėjom kamštyje, taip ir stovim, tiek, kad jis ankščiau prasideda, nes visi į aplinkelį iš pirmos juostos nusukinėja, o nekurie mina iki galo ir iš antros bando užlyst, taip užkemša ir antrą juostą
man tai su vonia jokio skirtumo ar vaziuot 100km trasoj ar 50km mieste ta paty suvalgo
tai su vonia išvis skirtumo jokio. ar važiuoji ar stovi. ten valandinis kuro suvartojimas
Geriau pasakykit kur cd changeri nest taisyt ant vilno? Iseina tik vienas grojantis kanalas, kitam tyla? Ar mest lauk ir ieskot kito?
nejuokink trula
pievos cia tie jusu matavimai, n faktoriu nuo ko priklauso tos sanaudos, taip kad