Samsung SGH-X140

Samsung SGH-X140

Daugiau info bei foto : mobile-review.com/review/samsung-x140-en.shtml Traukta taipogi is cia…

Jei apie pati telefa manau nerealus telefas… Dizainu tikrai issiskiria net nuo paciu samsungu…Turi Radija,nedaug atminties ir visas pagrindines telefo f-cijas Šypsena Mane toks tikrai tenkintu…

kažkoks keistas Nekaltas

visai nieko, tik labai grubios linijos mobo kaskokios… Nekaltas Nu biski grubiai atrodo… Nustebęs

hehe jau eina i dienos shviesa 2005 modeliai Mirkt

grazuolys Šypsena

Projekcija i ashi 10cm, todel realus dydis ~11cm…

nieko ce gero jame, paprastas kaip ir visa c serija… o kam ten rasyt ant dangcio FM radio? gal pirmas samsungas su radija tai nori pasigirt ir labai jau kampuotas, reiktu saugotis kad neireztu ko…

kampo nežinai Girtas

Na nezinau asmeniskai dar telefe tik mp3 reikalauciau…Daugiau nelabai ko ir reiktu…O su tuo uzrasu man asmeniskai tik graziau atrodo…Kazkaip jei ten nieko nebutu tai biski keistai atrodytu… Juokiasi

samsungas pradeda suprasti, kad i mobus nereikia deti visu n pixeliniu foto ir video kameru ir panasios xamlo… uztenka keliu esminiu funkciju… nors jame tikrj truksta tik korteliu ir mp3… o radijos galetu ir nebut Šypsenapst> dizainas, manau geras. Labai lakoniskas

labai jau y plyta panashus… jokio apvalumo Nežinau

Ne radija fainas dalykas… Šypsena Kai ■■■■■■ tie patys mp3 pasileidi radijusha paklausai naujesniu dainu isgirsti daugiau popso kartais neblogo (deja retai) na ir zjbs Juokiasi

radija turbut pirmas kartas Mirkt

niuz neblogas, tik labai jau nesa i SE, bent jau man…

Liūdnas labai jau kazhkodel Bite pakibo Liūdnas

diena buvo profilaktika iki 16 poto iki 19 h padare o pajunge apie 20… Žliumbia

ir nieko negalima daryt Nustebęs shit Piktas

eilinis x klases slamstas