Samsung naujienos..


Samsung naujienos…

SAMSUNG sukūrė 8Mpx kamerą mobiliesiems telefonams, kurios dydis 10.5 x 11.5 x 9.4mm. Pirmieji telefonai su šia kamera turėtų pasirodyti kitais metais vasarą.

dydis beveik tas pats,bet ta lesio akute truputi didesne,nei tos virsutines.mp tik didina ir tiek Šypsena

kokybė kaip buvo taip ir liko fuflo Šypsena

Dar kai kuriems NOKIA modeliams toli foto kokybe iki SAMSUNG. Taip kad ne skeptiskai ziuriu. Ir dizainas visai Gerai Šypsena.

Tai, kad čia U700 Nekaltas

Bet kuriam Samsung fotoaparatui kokybe dar toli net ir iki pigaus Canon, Fuji ar Sony modelio. UfffO ir nelabai zinau Samsung telefonu kurie fotografuotu kokybiskai Nekaltas … Na taip, keletas yra ŠypsenaTiesa, Samsung vardo fotoaparatus negamina patys Samsung, o tik dukterine ju imone, tad is tiesu nereiktu isvadu lyginant daryti…

modelis čia nepristatomas, tik kamera, todėl kreipt dėmesio į telefoną nereikia.

Crazy_papa, tu pradedi nervinti su savo nelogiskais palyginimais. Nx cia kisi tuos fotikus ir kameras? Kai galesi su fotiku skambinti, naudotis 3G ir t.t., tada galesi lyginti.

Esme daug maz pagavau Šypsena. Kameros storis - 9,8mm, ploni telefonai gales mulkinti savo didelemis kameros raiskomis MirktEz, tiesioginio palyginimo nera Nekaltas. Plius kad daviau ir DAR viena priezasti del kurios siuo atveju neverta lyginti… Mirkt

Su fotikais apskritai telefonu nereikia lyginti. O dar butent SAMSUNG’a lygini. Apskritai, visiems zinoma, kad JOKS telefonas geriau uz fotika nefotografuoja. Tai koks gali buti palyginimas? Nesvarbu tiesioginis, ar ne. Valties irgi niekas nelygina su masina, nors ir su vienu, ir su kitu galima keliauti Labas. U600 ne viena nuotrauka mates, iki kurios N95 dar toli, o su K800o galetum palyginti Angelas.

Fotikas yra fotikas, telefonas su fotkinimo f-ja yra telefonas su fotkinimo f-ja Laimingas