Samsung M8920
Gal dar RAW fotografuoja.
Fui kiek daug pikselių.
Nieko perdaug nezinoma, suzinosim tik rytoj. Matosi x3 optinis ir 12Mpx. Gsmarenoj raso kad GPS, WiFi yra. tai ne smartphonas Apgailetini jus man, pagal jus atrodo, kad kuo daugiau pikseliu tuo prasciau
O pagal tave, kaip matau, atrodo priešingai. Kažin kas čia apgailėtina.
Šėtonas > tai aisku kad geriau, nes pyxeliai suteikia laime… bet deje ne kokybe
Jei matrica normali tai kodel gi ne ?
Aha, čia tikrai normali matrica. Diafragma matau irgi.
Lenktynes? SE vs Samsung? Jei gerai pamenu SE pasizadejo iki 2010 (ar 2012?) galo pristatyti 20Mpx telefona
2 Setonas: ir be GSMarenos aisku, kad yra GPS ir WIFI
Tralfamadoras, turbut kai bus 20mpx nuotraukos gausis dar prastesnes fotkinant ane? O ateityje atsiradus kokiam 40mpx turbut isvis nesimatys kas nufotkinta del foto prastumo
tavo tokia logika ane?
Šėtonas > pries skelbdamas savo tiesas pasiskaitinek ir neigiamas mpix perdidelio kiekio pasekmes: wired.com/gadgetlab/2008/08/why-the-megapix/
Šėtonas, tai jei aš turiu 6 Mpx veidrodinį, tai jis dvigubai prastesnis už šitą šūduką? O jei du po 6 Mpx, tai jau galima būtų keisti į šitą?
Tiesiog miela skaityti
Dagiau megapixelių, daugiau triukšmų…yesky.com/imagelist/05/12/pbq4ke81yt28.jpg , yesky.com/imagelist/05/12/p63sy58h91pz.jpg - kokybė
daliwiai
labai taikliai FakIToL, cia ryskiai su telefonu 16mpix
hasselblad telefons
Tralfamadoras man atsakyk i klausima, ar kaip daugeja pikseliu, prasteja kokybe? Atsakyk i sita klausima be isvedziojimu. Taip ar ne? Man gali nesiaiskinti, kodel kas kaip yra, man tiesiog parasyk taip ar ne. Aciu.
Šėtone, jei tau patinka gauti 4 taškus netikslios spalvos- prašom. Bet suprask- iš tų 4 taškų išvedęs vidurkį vis tiek negausi geresnio rezultato, nei kitame fotike tiesiog gavęs 1, bet tikros spalvos reikšmę. Beje, gal gali parodyti keletą vietų šiame forume, kur po ginčų vistik prisipažinai klydęs? Aš tiesiog nepamenu. Gal ir yra tokių… O į ne sau adresuotą klausimą atsakyčiau, kad tikram dailininkui svarbiau dažai, o ne teptuko dydis
zhee, o kaip atsakytum be isvedziojimu?
o ka veikt su rezoliucija 4000 x 3000 pixeliu? O tai yra apie 102cm x 80cm Nors vaizdelis nuo k750 ar w810 laiku ± nek kiek ir nepagerejo tik vis dideja, dideja ir dideja. Ka ishvis su telefoninem fotkem veikt? Asmenishkai pripazistu tik teksto ar kazhkokiu irodymu fotkinima?