Samsung M8910

Samsung M8910

Įprastas Samsung OS su TouchWiz UI. 3,1" AMOLED WVGA ekranas. 12MP, touch focus, 28mm wide lens fotoaparatas. 480x720 30fps kamera. Xenon + power LED blykstes. Zodziu, camera phone’as geras Mirkt bus stiprus N86 konkurentas. Gal ir geresnis (kameros prasme)

Man tiek OLED/AMOLED ekranai šlykštūs.

Juokiasi kodel?

Todėl, kad spalvos labai ryškios, ypač juoda spalva erzina, atspalvių nesimato normaliai.

Todėl, kad OLED per stipriai šviečia, o AMOLED per ryškios spalvos. Juokiasi

Nu man nejuokinga. Tiesiog labai pjauna akis. Net ir balta spalva ten ne kaip balta atrodo.

Nei su omnia , satio ar n86 nepalyginsi , visgi eilinis dumbphon’as. Nebent tik kameras lygint.

mgc, o tai nenori tada ryskuma ekrano susimazinti per parametrus? Cha chaanyway, tau labai nepasiseke, ateityje kogero neliks kito ekrano, tik AMOLED Sutinku su amigo

kepa kaip bandeles juos Liežuvis

Šėtonai, nesu toks durnas, kad nebandyčiau keisti ekrano parametrų, bet aš juk sakiau - man nepatinka. Tai reiškia, kad neįmanoma buvo padaryti taip, kad patiktų.

Geriausia buvo nespalvoti ekranai, nu bent jau su juodos atspalviais Šypsena Kaip ant SE T600 Šypsena

12mpix Užsispyręs

Mano veidrodinis fotikas neturi tiek Šypsena.

Jei jau paminėjot SE T600, gal kas turit parduoti? Iki 400lt būtų už jį mokama…

mgc, tai kame ir esme Šypsena

mgc, buciau zurnalistas, paimciau is taves inverviu Idėjatau nepatinka kai juoda spalva yra juoda? Cha cha tau nepatinka realistiski atspalviai? NekaltasVisa esme yra ta, kad realaus optinio vaizdo, kuri mes matome savo akimis, kontrastas, ryskumas, apsvieta yra begaliniai, o AMOLED ekranai yra zymiai arciau tos begalybes negu TFT ekranai. Taigi drasiai galima teigti, kad AMOLED vaizdas realistiskesnis. Katė

Man nepatinka, kai balta spalva yra geltona. Turbūt aiškiau dabar parašiau. Būtent taip ir matosi OLED ekranuose. Man nereikia iki begalybės. Užtektų, kad spalvos būtų tokios, kaip dabar - tikroviškesnės.

Juokiasi tai kad begalybe ir yra tikrove, o TFT yra labai toli tikroves. Balta spalva geltona? Vau! kokiam cia aparate sitaip? nesk i garantini iskarto, N85 balta spalva baltesne uz sniega.

Blą blą bly blą. Nesiginčysiu su freak’u geriau Drovus.