Samsung G600

Samsung G600

Vakar Samsung oficialiai pristate savo naujaji gamini - G600. Pagrindinis sio telefono akcentas- tai 5mpix kamera. Telefonas taip pat palaikys 3g rysi, tures 2.3 colio QVGA raiskos TFT ekrana, FM radija su RDS, micro SD korlteliu slot`a, BT, ir pan. Aisku tik tiek, jog pagrindinis sio Samsungo uzdavinys, sekmingai konkuruoti su Nokia n95 ir artimiausiu metu pasyrodysianciais LG KU990 IR SE K850i. Zodziu prasidejo 5mpix kameru “lenktynes” Šypsena

Man U700 grazesnis Kietas.

ir kaip visada bataske nelaikys ilgiau nei 2 dienas,o dar su tokiais navarotais tai gal para tik laikys

Ekranas to small

Bumass>> jei nori, kad batarke ilgai laikytu nieks neliepia tau pirkt telefo su tokiais navarotais

o QVGA tai kokia raiska? Nekaltas

240x320

Ar del kameru turi konkuruoti kompanijos, (jei del kameru tada tegu foto kameras gamina blyn) o baigian minti, man kyla klausimas ir kuo samsung zada konkuruoti, jie normaliai telefonu gaminti nemoka. P.s. nemazei samsung telefonu paturejau, nu bet… Jei pirkt, tai tik i serijos telefonus.

Sarai, pataisau: LG KG920 jau seniai kaip pasirodes ir is prekybos jau isejes modelis… Apkabinimas

Oj susimaisiau, dekui papa, kad pataisei, turejau omeny LG KU990 Šypsena

Šypsena

Gerai… Dabar jūs man paaiškinkit… Kokia 5 megapikselių prasmė? Juk tos nuotraukos visvien nekokybiškos, pilnos triukšmų ir žiūrint per kompiuterį neįmanoma atskirti nuo 2 megapikselių. Nejaugi nebūtų geriau padaryt 2 megapikselių kamerą, bet daug kokybiškesnę? Nekaltas

Ne, didesne raiska kelia pardavimus Tūsas

Nu tai nesąmonė… Kvankt?

turejau samsunga d900 su 3,2mpix ir su 2mpix foto vienodos beveik,ir kaip jis gali konkuruot su n95 jai samsungas net ne simbas,vien kamera ne rodiklis

O be to, net nelabai ymanoma kad 2mpx telefonine kamera padarytu matomai geresnes nuotraukas uz SonyEricsson K750i/W800i (ir kt.) O neretai jauciasi kad tiems SE truksta mpx… Zodziu logiska kad megapikseliu skaicius dideja, bet ar tik raiska padidinti, ar padaryti kazka ir kokybes labui, kiekvieno gamintojo reikalas…

na kiek mobile-review skelbo k850 kameros review,tai davo suprast jog kazkiek geresne uz n95.bet ,kad ypac suzavetas kokybe nelikau-spalvos pas n95 ryskesnes. Nežinau

buvau jau ir aš įdėjęs senokai G600 Liežuvis[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/463.535742.24…-= (1280 683675](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/463.535742.24…-=(1280683675)

Zinom LilG, bet ten itartina nuotrauka buvo Liežuvis