Samsung E700 and NOKIA 6230
Ehhh… Nu galu, gale tai kuri telefona pasirinkti ? Vienas sako, kad samsungas geras, o kitas, kad nokia arba atvirksciai… ir visai pasimeciau… Siaip pagal funkcijas telefas gal ir geresnis nokia, bet samsungas truakia del savo dizaino t.t. Siaip Nokia 6230 eilinis telefas, neikrentantis i aki (manau) o samung E700 na atsilenkiamas, dizainas… siaip sustriau atrodo… Nu nzn… kokia jusu nuomone ? P.s. Kurio fotikas geresnis ?
as norejau pirkti Nokia 6230 bet taip iseja kad nesurkau lt ir nusipirkau 6610i o tau patariu pimk 6230
o as jau 6610i neturiu ir dabar renkuosi is Siemens cx65 ir Samsung x600 gal ir man kokiu kas patarimu duos
aciu
Buvo lygiai tokia pati tema.Siuo atveju as pagal dizaina rinkciausi E700.
nors pas samsung e700 geresnes polifonkes,gal labai grazus dizainas,bet as pasiimciau nokia 6230 labai grazus dizainas,mp3,fm,mmc
Nokia rulez.
biski pavelavai,sakyciau…
nemanau kad pavelavo ji… NOKIA is tiesu RULEZZZZ
o nx polifonkes, jei mp3 yra
tai as ir parasiau kad yra mp3 ir galima tik neparasiau kad galima nustatyti kaip skambejimo tona!
Nokia ne nokia, as tai e700 imciau,nes 6230 man labai jau baisiai atrodo, o samsungas labai grazus Situo atveju rinkciaus pagal isvaizda
6230.Dizainas solidus,mp3,dedasi mmc,fm radija…Tik mazas ekranas,bet px
butent
butent kad ekranas lievas jo
as jau turiu nokia 6230. visai normali tik kad kaip jus saket ekranas mazas tas tai tikrai man nepatinka.:v ir dar. turiu klausimuka , gal zinot kas nors kiek ant noskes 6230 kainuoja tas kompo kabelis?is karto thanks
Na, ka cia dar lygint , ir taip aisku, kad 6230 geriasnis , nei e700. Jei reikalingas mobas su mp3 ir su MMC kortom, tai imk 6230, o jei reikalinga raskladuske, tai e700. As imciau 6230, nes jis funkcionaliasnis