Samsung D500 modelio + ir -
+: Fotokamera su blykste… Bitej plius neraso, bet skaiciau kazkokiam kitam puslapy…
su blykste nu. kas per kvaila mada, ziuret telefonu parametrus bite.lt tele.lt etc…
Labas. Mano tetis verslininkas ir jam reiktu pasikeist mobilu ( jau 6310 susiraize
) ir jam reikia, kad ilgai laikytu.Na 300 val. jam mazoka, bet as ziurejau lankstinuka ir ten rase ,kad galima dasipirkt 400 val. laikancia batarke. 1.Kiek ta baterija kainuotu? 2.Ar isvis apsimoka pirkti sita telefona?
Yra tokios batarkes bet kol kas lietuvoj nepardavinejamos, bus veliau. Verslininkas tai dar nieko nesako, buna ivairiu, reikia zinoti ka tavo tevas nori is telo. tada ir galima patarti, o daba galiu pasaktyti kol kas kad jam ir D500 ir siemens A52 tiks. Nes pvz kam pirkti aukstos klases preke jei tu naudosi jos funkcionaluma tik 10%. tokiu budu galima paimti Nokia 2600- nieko neturi, uz tat ir batarke laiko. Taigi patikslink klausima. P.S. be to mane juokas paeme ) tai ka tavo tevas paims telefona ikraus, pades i kisene ir lauk kol 300val praeis
? Sitas telas optimaliai laiko 3 dienas, ziauriai ji nekankindami. Be to visi dabartiniai funkcionalus ir su gerais displejais telefonai akumus netausoja
Bet Tu panesiok keleta metu telefa kuris ten laiko 450val. ir su juo ten nezinau kiek gali pliurpt ir dabar pereik ant tokio kur 300 laiko.As pats turejau 6220 ir ten rase kad 300 val laiko na mes su teciu ant bajerio susikeite tai po savaites jo zodziai buvo :“BE KOMENTARU”(ir tikrai ne geraja prasme)
Supremacy Gali man nesakyti as 2.5metu naudojausi 6210 ir veliau 6310i, daba pries 2 menesius paemiau D500, tai aisku skirtumas yra. Bet as galiu tau pasakyti, kad tu nerasi ne vieno telefono kol kas kuris tures gera ekrana, nemaza funkcionala, ir kuris laikis 400 ar 450val su standartene ( ne padidintos talpos) akumuliatoriumi. Jei tu man pasakysi nors viena modeli kuris laikis daugiau 3 dienu ( nauju modeliu, su pilnu funkcionalo komplektu, kitaip sakant aukstos klases aparata ) naudojantis ji normaliai, t.y. apie 30-40min i diena pokalbiams ir apie 20min naudojimosi meniu, kamera ir .t.t. Bet as zinau kad tu nesurasi ne vieno modelio
Noriu pirkti si telefona, visko jau prisikaiciau, ir meniu greitas,ir 2005 m telefas, ir naujoviu kruva is samsungo ir t.t. Ka man duotu symbian? Ar patogu ji pati naudoti. Bandziau ciupineti pora minuciu, bet argi suprasi per tiek laiko kaip jis elgsis. Reikia greiciau apsispresati…
Gal kas gali padeti as negaliu apsispresti ar pirkti si telefa ar ne…
pirk, pliusai kad graziai skamba polifonkes,1,3mpix kamera ir t.t. o minusai nera symbian
jo tikrai aparatas
jei man tik dabar finansai leistu, tai pirkciau nedvejodamas beje kokia dabar jo kaina?
1500Lt naujas is salono.Be jokiu sutarciu
ziauru… o omnio skelbimuose kiek?
1450lt
seip yra taip minusai yra tokie: negalima pastatyti mp3 ant sms ir zadintuvo, negalima klausytis mp3 foniniame rezime, bluetooth neturi balso komandu ( bet jei garniturom nesinaudosi tai ir nereikia jo ) nu seip daugiau tokiu minusu ir nera. Pliusai : ju daugybe, nerialiai greitas ( greiciausio dar nemaciau, apie symbianus net nesneku ) geras fotikas, labai patogus ir viskas labai aisku ir patogu , Bluetooth veikia ant visu 110%, stabilumas - irgi kaip ir greitis - viskas super. Jei ji imsi tai patariu ant ring tono pastatyti mp3 su bitreinu 320 dazniu 48 ir sterio ( gamintojas rekomenduoja) Skirtuma iskart pajusi.
Jai leidzia pinigine tai pirk, nerelus aparatas vis ne kokia nokia *****a turesi kaip visi
Joo lietuvoje jis daug kainuoja!!!
Uzsienyje gali uz mazdaug 800lt pasiimt
patiko jis ir man.liuks telfonas pagal dydi ir galimybes.