Sampinjonaj ar megstate juos? ar
As irgi grybu fanate Skaniausias toks troskinukas: Sampinjonai, kiasiniai ir dar kokia mesiuke
Arba pvz shampinjonai su kiaushiniene
as pamisus del visu grybu ir pievagrybiu taip pat
grybaj niam wisi yra…
super receptas - pievagrybiai, batonas ir olandishkas soorizkepti, kol skanej atrodys…
niam.
megstu.
visiskai pritariu
Laabai skanu…
Siaip ir zali patinka
Labai mėgstu, bet irgi kaip kažkas minėjo - tik ne žalius. Virti, kepti, sriuba - viskas Na, bet žali
man labai skanu pievagrybiai
ypatingai sriuba arba kepti su vishtiena.
i vishtienos gabaliukus priberi megstamu prieskoniu, priberi kelis haukstus ktrakmolo, isvolioji, ir dedi i ikaitinta alieju. kapi kol apskrunda vishtiena. tada idedi daug pievagrybiu (as mestu mazucius pievagrybius nepjaustytus) ir troskini ipylus puse stiklines vandens.
viskas. skanu, lengva… aisku, jei norit, galiam pripilt padazho ala grietineles ir t.t., bet be padazio liesiau
man kolkas neteko jokioj literaturoj rasti tokio grybo- shampinjonas. kas cia ji sugalvojo? pievagrybis gi. va lietuvoj augantys jie labai skanus. kvapnus be galo. labai megstu pienishka juju sriuba. vat. o ir kepti skanus. jega.
Nei taip nei ne
Valgoma
liabaj,bet yra skanesniu grybu…
Šampinjonus galima valgyti ir šviežius.Reikia supjaustyti plonais grežinėlais ir dėti ant paskrudintos baltos duonos.
O man galetu grybu isvis nebuti. Nemegstu ju.
Na man patinka tie sampionaij bet tik ne zali o marinuoti labaij
gal ir skanu…bet ar matete kaip juos augina?
man tai skanūs
kazkaip karatis man jie skanus kartais ne
500-asis perlas.Megstu daryt blynus su sampinjonu padazu bei virt sriuba, tai mano firminai patiekalai
Man taip pat