Salone blankiai dega akumo lepute [raudona] pirmas golfas? Kas tai?
Nu kas skaite mano temas rasiau, kad pasikeiciau generatoriaus krovimo rele stovejo 14V patare sudmeistriai det 14,5V nu taip ir padariau kraut lyg ir krauna ne labai suprantu- ir kurias visos problemos dingo. Bet kas atsitiko mirkcioja akumo lempute salone prietaisu skydelyje. Nesakau kad ji ryskiai raudonai dega, bet mirkcioja…
Galvojau nedakrauna…nes gazuojant palaipsniui ji uzgesta. Nu logiskai mastau galvoju jei ant laisvu apsuku mirkcioja ta lempute tai nedakrauna jei nedakrauna ijungus sviesas sildyma ir t.t. turetu labiau t.y. ryskiau sviest. Bet ne velnio ant laisvu mirkcioja o ijungus sviesas dingsta?
Kas per nesamone?
p.s. nu ir anxiau budavo kad pamirkcioja kai pervarai per axujena bala kol pradziuna, bet dabar nelabai nardziau po balas ir nuvaziavau kokia 20 -30km ir ne velnio nepradziuvo.
Kas cia per velniava?
nezinau kaip pas jumi ant paprastu speedu bet pas mane irgi keite ta ****uka ir kartais ant laisvu kai niekas neijunkta pradedavo degti perkrovimas
manau pas tave irgi perkrauna todel ir mirksi
tad pabandyk ijungti ventiliatoriu ir shviesas
ir manau nebemirkses
o jei nedakrauna turetu pilnai isijungti
sekmes
DZO
Da blin gi generatoriu susitvarkykit blin ir bus oki(specai)
idemiai paskaitik kaziuk
tiesa pas mano mama dyzeli tas pats budavo kazkokie itampos shuoliai gal nuo oro priklauso
Na jei esi genijus tai tada pats ir mastyk(ir nesipizdavok)pas mane tai buvo,ir susitvarkiau.Na sekmes mastant kaziuk
Dažnai būna, kad dedant naują krovimo rėlę niekas nepažiūri kokiam stovy yra generatoriaus inkaras. O ten ant žiedų grioviai. Toliau tavo fantazija…
gali buti,kad perkrauna,pasimatuok krovimą.Kai yra perkrovimas,ta lempa taip pat dega.Jei perkrauna,keisk krov.relę.
Manau, kad inkaras su angliukais "nesutaria". Turetu prisitrinti.
Gangiuxz rašė:
Manau, kad inkaras su angliukais "nesutaria". Turetu prisitrinti.
itariu kad sita zinute realiausia nes siaip ar taip ne pats buriau o buvau pas tos srities kad ir sudmeistrius bet… beje siandien kai visai sausa ti lyg ir nedege gal sakau mano beda jau praeiti?
beje ne tik rele keite bet paziurejo ir "giliau" generatorius generatoriaus inkaras. O ten ant žiedų grioviai. buvo prachekinti viskas 9y0 buvo ir per diena pasikeist tikrai negali
dekui Gagniuxz tikiuosi kad jo zinute realiausia ir viskas bus pazady
nepagaunamasis DZO_ rašė:
nezinau kaip pas jumi ant paprastu speedu bet pas mane irgi keite ta ****uka ir kartais ant laisvu kai niekas neijunkta pradedavo degti perkrovimasmanau pas tave irgi perkrauna
todel ir mirksi
tad pabandyk ijungti ventiliatoriu ir shviesas
ir manau nebemirkses
o jei nedakrauna turetu pilnai isijungti
sekmes
DZO
Pas mane lygiai tas pat buwo, tai taisiau generatoriu, jam guoli keite ir dar kazka nu tipo susidewejas!
a pas mane ta lempute labai blankiai dega kai sustumiu pacosa ir variklis dirba ant laisvo rezimo nevaziuojant, kai spustelni gaziuka tai uzsigesina arba kai pacosa atgal istrauki tada irgi dingsta… pas visus kitaip