Salonai tai salonai :D

Salonai tai salonai :smiley:

Nekaltas

89’ Japoniškas kirvio dizainas ApkabinimasNu ir + pora mano prisilietimų Cha cha

spirciau vaira, nesvarbu kiek jis kainaves ir iskur. Kuom civicas susijes su mediena? Kas ten per bumbulas? Cha cha

manau be sito vairo vaizdas drastiskai skirtus Cha cha

iš visų mano turėtų mašinų, tyliausias ir patogiausias salonas - corolla

dziza Geraitrulas turi kur tobuleti dar Cha cha

Pedalai ne 8gen civico ? Šypsena

Bumbulas toks - jhpusa.com/store/pc/catalog/buddyclub/bc.shknob-typea_g.jpgVairas - turbūt geriausias dalykas, kokį esu padaręs šitam civicui Apkabinimas

trulykas, o kaip tave dar labiau galima pasiusti naxyu? Juokiasi

High_Five - Pedalai nuo DC5 integros. Pas 8Geną gazo pedalas jau nuo žemės tvirtinamas Šypsena

Tokį vairą prieš kokius metus mačiau pusgyviame antram golfe, taip ir norėjos kokią varkę prasukt Piktas Cha cha

Ai, šiaip kas apie salonus - jie man kaip ir paskutinėj vietoj Šypsena Svarbu švaru ir tvarkinga būtų. Kaip ir visokiuose civicuose - traška, braška, garsu ir t.t. Persėdau su subarkės (kurioj ir taip garsu buvo) į civicą žiemai - pradžiai galvojau kad kažkurio lango neuždariau Cha cha Nu bet gi čia blia civicas, ko jūs iš jo norit? Cha cha

tik 200km/h ant spydyko Blogai

210 Piktas Užtat važiuoja tiek nesunkiai Cha cha

carphotos.cardomain.com/ride_images/1/1449/3321/3621660062_larg e.jpg Apkabinimas

iVT biškį kita mašina. Šitam irgi keletas vairų pasikeitė, kol atradau man tinkamiausią Cha cha

Kaip jvc’iukas, patenkinc? Šypsena

Yup, geras magas. Nors mieliau šitam kibire laikyčiau kokį nakamichi ar 77mp

kaip tik guli ant spintos metai laiko Cha chacanyonero.com/files/1354223675.jpg