Saldus melas ar karti teisybe???

Saldus melas ar karti teisybe???

Noreciau cia padiskutuoti ir suzinoti jusu nuomone ka jus manote kas yra geriau gyvenime ar buti apsuptai saldaus, grazaus melo (kaip sakoma akys nemato sirdis neskauda) ar zinoti karcia bet gi visdelto teisybe (nors ji ir labai skaudina)

tiesa anksciau ar veliau islenda. o po melo ana buna dar kartesne.

Kai isaiskeja, kad zmogus tau meluoja - tu netenki pasitikejimo tuo zmogumi. O koks bendravimas su zmogumi, kuriuo nepasitiki?

nori pasakyti kad yla visada islenda is maiso. bet jei snekant ne po to kas bus, o apie dilema sprendziant siai dienai. Ar sakytum zmogui teisybe, jei zinotum kad ji labai iskaudins?

manai kiti galvoja, kad jei tyli, tai reiskia kaip tokio melo ir nera

Nori pasakyti, kad jei tyli - tai 100 procentu ka dmelas neisaiskes. Apgaudinejamas zmogus tai jaucia. Vienaip ar kitaip. Nera svaraus melo.

jei nepasakysi, veliau ji iskaudins dar labiau. nereikia vien apie sia akimirka galvot. apsimoka ir i ateiti paziuret kartais.

As tik uz tiesa Taip kokia karti ji bebutu

Hm… ziurint kokioj srityj ta tiesa ir tas melas… Draugystej - tiesa; Darbe tiesa; Sekse - tiesa; O vat meilej… Jei nieko rimto - geriausia yra tyla. Jei tai jau daugiau nei nuotykis ir siaip ejimas kairen (ko nepasitaiko, o vyrams ypac) - tiesa Kietas

Na pabandykim pamodeliuoti tokia situacija. Suzinai tu teisybe, kuri taves visai nedziugina ir skaudina. Kaip reaguoti tokioje situacijoje. Zmogus tau tai pasake, nemelavo…kaip tau reaguoti…susitaikyti su ta mintimi, pykti ant tos susidariusios situcijos ar kaip?

neveltui yra daina: “Tell me lies…tel me sweet little lies” Mirktnugi bet kuri moteris klausdama kaip ji, tarkim, atrodo, tikisi kad jus “nepastebesite” tu keliu “laisvu” kg Mirkt ar dar ko nors… zinoma galima rezti tiesa i akis Cha cha ale kam gadint gera upa…tai nieko realiai nepakeis. O apie rimtus dalykus kalbant, tai sakai ir viskas. Priprantama ir reikia. Tik zinoma lengviau, kai uzduodami tiesus klausimai. Pasakyt “taip” ar “ne” yra lengviau nei aiskint visa sistema kodel.

ziurint kokioj situacijoj…yra tokiu kuriose pasirinkciau saldu ( Nekaltas) mela…

na del tu kilogramu, cia gerai parasei…visos to klausdamos tikimes isgristi vienareiksmiska atsakyma… Šypsena bet neduok dieve isgirstame kitaip…o kaip sitoje situcijoje, negi rezi zomui, kad tu storas… Šypsena

Isbandyti variantai. Pradzioje labai nori zinoti. Kai pasakai karta…kita…, tai jau nenori, nes tas zinojimas skaudina nuolat, o nezinojimas tik tada kai suzinai. Laikas iki suzinojimo buna daznai daug ko vertas. Aisku pyksi. O ar susitaikysi, tai jau nuo zmogaus priklauso. Zinau tik tiek -net kas pradzioje sake kad neatleis - atleidzia. zinoma nemanau, kad tai galioja visiems.

o kaip darai tokiu atveju, kad tarkim: praeituose santykiuose buvai atviras ir tuo sukeldavai daug graužaties sau ir kitam, o naujuose santykiuose nutylėti? pv.z ar norėtum sužinoti kad tavo antra pusė buvo ne ten kur sakė? ir veikė ne tą ką sakė?

kaikada nieko kito nebelieka kaip tik su ta situacija susitaikyti. bet zmogus jau yra toks sutverimas, kad ne viskas is karto pavyksta. turbut turi praeiti kazkokios stadijos pyktis, beviltiskumas, inirsis kad galetum “blaiviai” mastyti.

Siaip cia sudetinga. Nutyleti yra visada naudinga. Bet kai klausia tiesiai -meluoti yra negerai, nes migom gali susipainioti. ir siaip ne unoras ir ne tas stilius Šypsena bet sakydamas tiesa jau savaime priimi santykiu nutraukimo galimybe, kaip neisvengiama. Tai zinoma kainuoja, ta tiesa… ir vistik abiem. Bet jei zmogus nori, tai tegu. Tai patirtis. O suzinot kad ne ten buvo kur sake…,tai nenoreciau. Pasitikejimas suslubuotu. O ypac jei sutarta kad gali elgtis laisvai, tai toks elgesys butu nesuprantamas… bet tuo paciu tame gali buti ir teigiamu dalyku Mirkt. Laisve kartais daug labiau skatina prisirisima.

paimkime konkretų pvz. iš kitos operos : tarkime Moteris susitinka su buvusiu ar šiaip simpatija dėl kokių nors tikrai nekaltų priežasčių… pasakyti ar nutylėti? jei neklausia

sunkesnio klausimo sugalvot negalejai? Piktas